PH-ul. Un amanunt in modul de preparare al nadelor

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

loco
junior member
Mesaje: 47
Membru din: 18 Mar 2009 09:31

Mesaj de loco » 31 Mar 2010 22:46

conteaza atat de mult acest n-butyric? ajung 2 picaturi la 1 kg de mix? am inteles ca are un miros de-ti intoarce nasul...

Avatar utilizator
carpxpert
member
Mesaje: 177
Membru din: 21 Mar 2010 13:02
Localitate: Carei/SM

Mesaj de carpxpert » 09 Mai 2010 21:10

Fiecare dintre noi are pareri.... ei si eu am o parere..... La nadire conteaza calitatea, constitutia si mai putin cantitatea... Totusi hai sa nu exageram pana la pH ca pana la urma ajungem sa logaritmam concentratia protonilor din nada :)) E fapt cunoscut ca la fabricarea de boilies se adauga betaina adica acid clorhidric, dar o cantitate mica, deoarece prietenii nostri prefera momelile usor acide... ati incercat vreodata sa pescuiti cu porumb fermentat??? NU? at incercati.... totusi asta nu inseamna sa facem chimie din nada si sa bagam toate chimicalele.

Scrie răspuns