PH-ul. Un amanunt in modul de preparare al nadelor

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde loco » 31 Mar 2010 22:46

conteaza atat de mult acest n-butyric? ajung 2 picaturi la 1 kg de mix? am inteles ca are un miros de-ti intoarce nasul...
loco
junior member
 
Mesaje: 47
Membru din: 18 Mar 2009 09:31

Mesajde carpxpert » 09 Mai 2010 21:10

Fiecare dintre noi are pareri.... ei si eu am o parere..... La nadire conteaza calitatea, constitutia si mai putin cantitatea... Totusi hai sa nu exageram pana la pH ca pana la urma ajungem sa logaritmam concentratia protonilor din nada :)) E fapt cunoscut ca la fabricarea de boilies se adauga betaina adica acid clorhidric, dar o cantitate mica, deoarece prietenii nostri prefera momelile usor acide... ati incercat vreodata sa pescuiti cu porumb fermentat??? NU? at incercati.... totusi asta nu inseamna sa facem chimie din nada si sa bagam toate chimicalele.
Avatar utilizator
carpxpert
member
 
Mesaje: 176
Membru din: 21 Mar 2010 13:02
Localitate: Carei/SM


Anterior

Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron