Porumb!

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde The_walker » 21 Apr 2010 22:23

O reteta pentru porumbul preparat acasa daca are cineva sa imi dea:) pentru perioada asta a anului...Ms!
Avatar utilizator
The_walker
new member
 
Mesaje: 12
Membru din: 18 Apr 2010 14:57

Mesajde man.fishing » 22 Apr 2010 11:24

Pt o intrebare de tip tun "cel mai bun porumb" este cel din magazin gen Cukk.

Daca ai rabdare si cauti la sectiunea nade gasesti si retete date de pescari.
Cel mai simplu si bine ar fi sa te bucuri de porumb in starea lui naturala si sa folosesti aceste proprietati. Porumbul se inmoaie inainte si dupa se fierbe iar dupa fiecare adauga diverse condimente sau extracte sau lichide pt a ca sa il faca "mai atractiv" De la zahar, sare sau simple arome turnate direct pana la CSL sau Melasa si altele
Asta asa in mare ca nu ai rabdare sa cauti
man.fishing
veteran
 
Mesaje: 604
Membru din: 01 Apr 2008 12:39
Localitate: Bucuresti

Mesajde The_walker » 22 Apr 2010 20:10

cam asa e:D..ms:)
Avatar utilizator
The_walker
new member
 
Mesaje: 12
Membru din: 18 Apr 2010 14:57

Mesajde BishopVR6 » 22 Iun 2010 17:40

Ca sa nu deschid alt topic.. puteti sa-mi spuneti cum se poate pastra porumbul de lapte pentru a nu se usca pana la plecarea pe balta?

Mersi!
Ultima oară modificat de BishopVR6 pe 22 Iun 2010 17:47, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
BishopVR6
member
 
Mesaje: 201
Membru din: 01 Sep 2009 13:17
Localitate: Bucuresti

Mesajde Laur » 22 Iun 2010 17:46

In apa..?
Laur
senior member
 
Mesaje: 317
Membru din: 13 Oct 2009 10:04
Localitate: Bucuresti

Mesajde cristian matei » 22 Iun 2010 18:57

sau congelat, sau bonduelle ;-)
Cristian Matei
cristian matei
member
 
Mesaje: 163
Membru din: 30 Aug 2007 07:31
Localitate: bucuresti

Mesajde ghitighiusan » 22 Iun 2010 19:42

Il poti pastra congelat cu conditia sa nu-i rupi frunzele,sau in borcan cu putin conservant insa in a2a varianta isi schimba putin proprietatile. ;-)
Avatar utilizator
ghitighiusan
veteran
 
Mesaje: 991
Membru din: 25 Aug 2008 16:16
Localitate: Alba Iulia

Mesajde Laur » 22 Iun 2010 21:42

cristian matei scrie: sau bonduelle ;-)

Cred ca bonduelle e sfant. :idea:
Laur
senior member
 
Mesaje: 317
Membru din: 13 Oct 2009 10:04
Localitate: Bucuresti

Mesajde Indian Larry » 22 Iun 2010 21:49

Laur scrie:
cristian matei scrie: sau bonduelle ;-)

Cred ca bonduelle e sfant. :idea:


Mai sfant ca ala pe care il ai tu, cu siguranta nu e.
Pescar hoinar prin Romania
Avatar utilizator
Indian Larry
senior member
 
Mesaje: 324
Membru din: 30 Aug 2008 22:21
Localitate: din balta'n Dunare

Mesajde BishopVR6 » 22 Iun 2010 22:03

Congelat ma gandeam si eu dar nu inteleg partea cu ruptul frunzelor. Sa pun la congelat porumbul fara sa-l curat in prealabil de pe stiulete, cu tot cu frunzele care-l imbraca?

Bonduelleul intradevar e ok.. dar parca e mai satisfactie cand prinzi la porumbul pregatit de tine, cum iti trece tie prin cap mai bine :D
Avatar utilizator
BishopVR6
member
 
Mesaje: 201
Membru din: 01 Sep 2009 13:17
Localitate: Bucuresti


Următorul

Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator