Porumb!

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
The_walker
new member
Mesaje: 12
Membru din: 18 Apr 2010 14:57

Porumb!

Mesaj de The_walker » 21 Apr 2010 22:23

O reteta pentru porumbul preparat acasa daca are cineva sa imi dea:) pentru perioada asta a anului...Ms!

man.fishing
veteran
Mesaje: 603
Membru din: 01 Apr 2008 12:39
Localitate: Bucuresti

Mesaj de man.fishing » 22 Apr 2010 11:24

Pt o intrebare de tip tun "cel mai bun porumb" este cel din magazin gen Cukk.

Daca ai rabdare si cauti la sectiunea nade gasesti si retete date de pescari.
Cel mai simplu si bine ar fi sa te bucuri de porumb in starea lui naturala si sa folosesti aceste proprietati. Porumbul se inmoaie inainte si dupa se fierbe iar dupa fiecare adauga diverse condimente sau extracte sau lichide pt a ca sa il faca "mai atractiv" De la zahar, sare sau simple arome turnate direct pana la CSL sau Melasa si altele
Asta asa in mare ca nu ai rabdare sa cauti

Avatar utilizator
The_walker
new member
Mesaje: 12
Membru din: 18 Apr 2010 14:57

Mesaj de The_walker » 22 Apr 2010 20:10

cam asa e:D..ms:)

Avatar utilizator
BishopVR6
member
Mesaje: 196
Membru din: 01 Sep 2009 13:17
Localitate: Bucuresti

Mesaj de BishopVR6 » 22 Iun 2010 17:40

Ca sa nu deschid alt topic.. puteti sa-mi spuneti cum se poate pastra porumbul de lapte pentru a nu se usca pana la plecarea pe balta?

Mersi!
Ultima oară modificat 22 Iun 2010 17:47 de către BishopVR6, modificat 1 dată în total.

Laur
senior member
Mesaje: 309
Membru din: 13 Oct 2009 10:04
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Laur » 22 Iun 2010 17:46

In apa..?

cristian matei
member
Mesaje: 141
Membru din: 30 Aug 2007 07:31
Localitate: bucuresti

Mesaj de cristian matei » 22 Iun 2010 18:57

sau congelat, sau bonduelle ;-)
Cristian Matei

Avatar utilizator
ghitighiusan
veteran
Mesaje: 888
Membru din: 25 Aug 2008 16:16
Localitate: Alba Iulia

Mesaj de ghitighiusan » 22 Iun 2010 19:42

Il poti pastra congelat cu conditia sa nu-i rupi frunzele,sau in borcan cu putin conservant insa in a2a varianta isi schimba putin proprietatile. ;-)

Laur
senior member
Mesaje: 309
Membru din: 13 Oct 2009 10:04
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Laur » 22 Iun 2010 21:42

cristian matei scrie: sau bonduelle ;-)
Cred ca bonduelle e sfant. :idea:

Avatar utilizator
Indian Larry
senior member
Mesaje: 314
Membru din: 30 Aug 2008 22:21
Localitate: din balta'n Dunare

Mesaj de Indian Larry » 22 Iun 2010 21:49

Laur scrie:
cristian matei scrie: sau bonduelle ;-)
Cred ca bonduelle e sfant. :idea:
Mai sfant ca ala pe care il ai tu, cu siguranta nu e.
Pescar hoinar prin Romania

Avatar utilizator
BishopVR6
member
Mesaje: 196
Membru din: 01 Sep 2009 13:17
Localitate: Bucuresti

Mesaj de BishopVR6 » 22 Iun 2010 22:03

Congelat ma gandeam si eu dar nu inteleg partea cu ruptul frunzelor. Sa pun la congelat porumbul fara sa-l curat in prealabil de pe stiulete, cu tot cu frunzele care-l imbraca?

Bonduelleul intradevar e ok.. dar parca e mai satisfactie cand prinzi la porumbul pregatit de tine, cum iti trece tie prin cap mai bine :D

Scrie răspuns