spartura porumb

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Laur » 24 Oct 2010 08:41

Albert scrie:Moderatoriiiiiiiiiii unde-s moderatorii? :lol:


Nu sunt! La publicitate eu dau un up la cinci zile cum scrie in regulament si altii de doua ori pe zi!
Laur
senior member
 
Mesaje: 317
Membru din: 13 Oct 2009 10:04
Localitate: Bucuresti

Mesajde Albert » 24 Oct 2010 14:02

Stiu Laur..vaz si eu ca e cam destrabalare la noi pe forum da' nah..
Avatar utilizator
Albert
senior member
 
Mesaje: 456
Membru din: 02 Mar 2005 15:53

Mesajde macara88 » 08 Noi 2010 19:29

Luati MHLM de la Senzor , luati canepa ( nefiarta ) ,fierbeti canepa. Cu apa cu care ati fiert canepa preparati nada. Apoi puneti canepa in nada , puneti si 2 cutii de porumb dulce la conserva ( la 2 kg de MHLM ) si putina BETAINA si asta este .
SI pe firul de par de la carlig puteti pune o boaba de porumb si un plutitor ( astfel incat carligul sa stea in tija pe fundul apei)
Ultima oară modificat de macara88 pe 08 Noi 2010 19:34, modificat de 2 ori în total.
macara88
junior member
 
Mesaje: 40
Membru din: 19 Sep 2010 09:27
Localitate: Bucuresti


Anterior

Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron