SBS Baits clonata in Ungaria

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde ZoltanSBS » 20 Feb 2011 14:54

Buna!

Din moment ce a devenit foarte clar pentru mine ca, pe acest forum, lucrurile merg destul de unilateral, iar balanta este voit inclinata in favoarea unora, din partea mea consider subiectul inchis. Ma bucura faptul ca majoritatea dintre voi au inteles perfect cum stau lucrurile in realitate, in consecinta nu mai doresc sa continuam discutia referitoare la aceasta tema, si asa am impartasit mai multe informatii pescarilor de crap decat era normal si nevoie.Cei care pot sa gandeasca logic sper ca si-au dat seama pana acum de situatia reala si pot sa decida daca doresc sa incerce si sa foloseasca produsele SBS sau nu. De acum inainte, cum foarte bine spunea pe un alt site domnul Serbu, „legile pietei libere se vor impune”!
Asi vrea sa atrag atentia pescarilor care au hotarat sa incerce produsele SBS asupra unui singur lucru: ii rog sa aiba in vedere recomandarile noastre, explicite si detailate, care vor fi afisate pe pagina naostra web care se va deschide in curand, in legatura cu modul si perioada optima de utilizare al fiecarui produs SBS! Acest lucru este important, pentru ca, de ex.: daca porniti la o partida cu boiliesul M2 primavara devreme, chiar dupa dezghet, este mai mult ca sigur ca nu veti avea nici o prezentare! Insa, daca cu acelasi boilies, veti face o partida cand temperatura apei va depasi 23 de grade celsius, veti putea avea parte de una dintre cele mai memorabile partide ale vietii voastre! Fiecarui produs ii este atasata o descriere si recomandare in amanunt in ceea ce priveste perioada optima de utilizare, pe ce tipuri de balti, cu ce produse se poate combina etc. etc. Din aceste sfaturi si recomandari au multe de invatat chiar si cei care nu vor dori sa foloseasca produsele noastre, lucru pe care eu nu il regret nici macar o secunda, deoarece sarcina mea si a fieldtesterilor nostri europeni este aceea de a ajuta pescarii de crap in obtinerea unor rezultate cat mai bune cu produsele noastre! Despre ei puteti sa cititi mai multe de marti pe pagina noastra in limba engleza (www.sbsbaits.net)! Celor care doresc informatii in legatura cu produsele si modul lor de utilizare, pana la finalizarea site-ului nostru din Romania (www.sbsbaits.ro) le voi raspunde cu drag, dar nu aici, ci pe alt forum important din Romania in aceasta ramura, pescuitul sportiv la crap. Dar, va rog, sa aveti rabdare pana la primirea raspunsului. Pana atunci, un sfat referitor la primele partide din sezon, pentru perioada cad lacurile abia s-au dezghetat: incercati boiliesurile M3 sau M1 + dipul AV1! Aceste combinatii vor convinge pe toata lumea, inca de la inceput! :)

Cu stima si prietenie: Zoltan Kovács
Avatar utilizator
ZoltanSBS
new member
 
Mesaje: 15
Membru din: 15 Feb 2011 13:12
Localitate: Nyíregyhaza

Mesajde marian_oprea » 20 Feb 2011 17:16

Buna Marian!

Recunosc, am scris cate un raspuns la fiecare dintre reactiile tale la postul meu precedent, dar, din cauza programului incarcat, nu am reusit sa le finalizez vineri! Din aceasta cauza (au trecut doua zile), putem sa spunem ca, am „tras aer in piept” si am reconsiderat, regandit lucrurile.Nu voi reactiona la toate cele scrise de tine, insa am evidentiat una dintre ele, pe care o consider importanta:
Ma intrebai daca am curajul sa scriu suma pe care ti-o cer drept despagubire? Cum sa nu, cred ca glumesti! Cer ridicol de putin: 10.000 GBP! Mi-ai creat prejudicii (sa nu mai vorbim de timp si de nervi), incerci sa ma discreditezi, precum nici costurile cu avocatii nu sunt chiar de neglijat! Ai auzit de proverbul „Prostia si domnia se plateste”? Te rog sa nu interpretezi din nou cum ca asi avea vreun aer de superioritate, si nicidecum nu te consider prost, dar tu crezi ca poti crea prejudiciu cuiva in mod intentionat si nu poti fi tras la raspundere? Nu incearca nimeni sa te discrediteze. Urmareste mersul topicului si vei vedea ca nu pune nimeni in discutie calitatea produselor tale, despre care vorbesti singur in termeni atat de laudativi. Oricum, nu a incercat nimeni sa spuna ca nu ai avea dreptate. De fapt, cred ca ai incercat sa deviezi de la subiectul topicului: existenta a doi producatori de nada cu numele SBS fara ca cineva din partea ta, proprietarul legal, sa fi incercat sa clarifice problema inaintea aparitiei acestui topic. Legat de cum ma vei trage tu la raspundere, noi romanii avem o vorba:vom trai si vom vedea.
Ai prezentat aici niste cifre, prin prezentarea carora ai dorit sa le areti oamenilor cat de mic este interesul pentru produsele SBS? Te-as intreba un singur lucru. Daca atat de nesemnificativ este acest SBS, atunci de ce l-ai dorit atat de mult incat ai fost in stare sa te cramponezi de el (riscand chiar si un proces) pana am fost nevoit sa te reclam, in ciuda faptului ca te-am informat de mai multe ori de consecintele actiunilor tale? Ai dorit chiar si aceasta „infima” cota de piata sau nu spui adevarul? Eu m-am cramponat de marfa pe care o platisem si de dreptatea care credeam si cred ca era de partea mea. SBS a fost importat ca reactie la legile concurentei si comertului. Probabil, ca producator de nade, nu esti foarte familiarizat cu ele.
Pe scurt, lucrurile stau in felul urmator. Tu, deoarece nu mai comercializezi SBS, nu mai ai nici un interes legat de aceste produse, ai doar interesul de a impiedica ca ele sa ocupe locul lor binemeritat pe piata si pe rafturile magazinelor din Romania! Interesul tau este sa incerci sa defaimezi si sa suprimi aceste produse, deoarece acestea au mai fost No.1 in Romania, astfel pot fi (si vor si reprezenta) o concurenta de care trebuie sa tii seama! Parerea mea este ca faci acest lucru foarte inteligent, tu incercand sa te prezinti neutru, dar eu stiu foarte bine ca cei care au initiat aceasta polemica sunt prietenii tai care incearca sa discrediteze SBS-ul cu toate mijloacele. Sa nu crezi ca pescarii sunt prosti, ei vad foarte bine ceea ce se intampla aici. 1. Vorbesti prea usor si prea sigur despre cum stau lucrurile. 2. Bravo, ai invatat cum functioneaza piata. Problema este ca au trecut cativa ani peste perioada despre care vorbesti tu. Intr-adevar, istoria se repeta, dar nu spune nimeni la cat timp. Tine doar de tine sa grabesti lucrurile. 3. Zoltan, sunt curios daca sunt si lucruri pe care nu le stii, dar ai vrea sa le afli. 4.Cred ca victimizarea ta este iritanta pentru "pescarii care nu sunt prosti deloc".
Mai devreme sau mai tarziu se va vedea cine a avut dreptate in legatura cu locul de pe piata si in preferintele pescarilor al produselor SBS. Eu imi asum rezultatul, oricare ar fi acela! Am deja unele experiente in ceea ce priveste rezultatele....
Referitor la persoana ta, trebuie sa precizez ca, in ciuda celor scrise aici, eu te consider un om inteligent, si consider ca acest circ este rezultatul unei decizii gresite pe care ai luato, greseala pe care (cel putin sper) o vei intelege in viitorul apropiat. In pofida faptului ca strategiile noastre de afaceri nu sunt compatibile, eu cred ca se poate schimba relatia dintre noi. Consideri, stii, speri..cunosti vorba" tonul face muzica"? Cu atitudinea asta e greu sa rezolvi ceva, daca tot mergem pe certitudini.
Eu personal nu cred ca pescarii de crap care citesc acest forum, cel putin cei care sunt interesati de vizualizarea acestuia in prisma imbunatatirii rezultatelor cu ajutorul de noi tactici, nade si momeli etc., sunt curiosi de divergentele dintre noi. Ca de obicei, peste tot sunt oameni care pot fi fericiti doar polemizand. Problemele care au aparut intre firmele noastre ar trebui sa le rezolvam intre noi, daca se poate amiabil, daca nu la tribunal, nu prin spalarea rufelor in public. Daca voi considerati ca a fost corect sa starniti aceasta polemica, eu nu am nimic de adaugat...
Acum vorbim despre corectitudine, Zoltan? Chiar crezi ca toti cei care te arata cu degetul sunt prietenii mei? Undeva, in adancul sigurantei pe care o afisezi, nu te gandesti ca printre cei care au scris pe ambele forumuri sunt si oameni care nu au nimic de-a face cu polemica noastra?

M-am angrenat in topicul asta pentru ca stiam detalii care contau in subiect. Ce ai fi vrut sa fac, sa tac? Dupa cum ai observat, s-au inscris multi care stiau lucruri vechi de cativa ani, altii au vorbit despre Des Taylor, s-a cerut parerea ambelor parti, topicurile au fost curatate de moderatori de postari pe langa subiect etc. Nu vad nimic in neregula in desfasurarea discutiilor ca sa putem spune ca nu avem o relatie "amiabila" care sa conduca spre intelegerea dintre popoare.

Zoltan, eu CRED ca tu ai subestimat pescarul roman de crap. Ce ar trebui sa stii despre el e ca a devenit atat de suspicios, incat se aprinde si la subiecte mai putin sensibile decat cel discutat aici.

Cu stima,Zoltan Kovacs
Avatar utilizator
marian_oprea
member
 
Mesaje: 126
Membru din: 15 Sep 2007 21:55

Mesajde danr » 21 Feb 2011 10:12

Din moment ce a devenit foarte clar pentru mine ca, pe acest forum, lucrurile merg destul de unilateral, iar balanta este voit inclinata in favoarea unorazoltan could you please let me know how did you reach to this conclusion
I think I offered everybody the possibilities to freely post and explain what the situation is
more than that the topic was cleaned of off topics and arguments between users that had nothing to do with this discussion and were not part of this process to offer real information for the people that are interested in SBS
I don't think you would like to see lots of posts with personal arguments between users after you invested time to nicely post and explain your point of view
you and the people who support your version of the facts had the possibilities to freely explain your point of view, and the topic was cleaned for the reason that you both parties could discuss free of off topic arguments
If you wanted a forum where nobody could have a different version of the story than you have I am afraid I cannot offer that
I wrote that in english as I am not sure how your friends would have translate this to you
danr
Site Admin
 
Mesaje: 1075
Membru din: 10 Mar 2003 17:09

Mesajde marius.tim » 10 Mar 2011 19:15

Acesta este raspunsul lui Des Taylor ,preluat de pe Crapmania.
Hello there my name is Des Taylor and although you have read lies telling you different from a cetain Hungarian called Kovacs I am still the owner of SBS Baits. Let me answer Kovacs letter on this forum.
1) Kovacs did go into a contract with me to buy the Know How for SBS Baits in Europe and yes he did come to my factory for 2 days and left with a very limited knowledge of how to make SBS Baits. He said on this forum he took all the machinery to make the baits when the facts are we sold him an old boilie machine that we rarely used and a large boiler we kept all the gear we used on a daily basis for our English market, ask yourself would we sell everything so we had nothing to satisfy our English market, of course not.
2) Kovacs talk about quality which is a joke when you consider he knew virtually nothing about boilies at all when he arrived in England and his partner Peter from the Czech Republic knew even less but after 2 days these 2 young men thought they knew it all, they knew nothing except how to produce DVD's to satisfy Kovacs ego and make plans to steal my company.
3) The soluble bait situation I simply don't know what Kovacs is talking about for we produced solubles for Coco at Senzor in Romania before we produced them for Kovacs. The solubles Kovacs is making I have never seen and do not know how he makes them or indeed have no interest to he certainly never told me how to make anything. The only thing I ever purchased from him was a Romania Product he called "Corn Milk" but we stopped using this because in the containers it went solid in cold weather which is not good for an all season boilie but with Kovacs limited knowledge on baits he would not pick up on this.
4) When we signed the contract there were certain "secret" products that could only be brought from the CSL Company that is owned by me, Kovacs has not brought any ingredients from me for 2 years so what is he putting in the baits instead? You can buy a packet with SBS on and you can wear badges on your hats with SBS on but SBS means only one thing the quality of the ingredients which makes it such a good xxx catcher.
5) He even throws in a cheap shot and anohter lie about me being housted by Angling Times in England. I wrote in Angling Times for 20 years winning Angling Writer of the year on 2 occasions and Angling Personality of the year and I decided to leave to give me more time to finish the 2 books I am writing and spend more time focused on my businesses. Richard Lee the editor of Angling Times has asked me on a number of occasions since leaving to start writing again a weekly column. Second only to Legend Dick Walker I have wrote for Angling Times longer than any other angler in history and still have a great relationship with the paper, it offends me greatly that Kovacs writes such digusting lies.
6) Having paid the deposit on the contract to buy SBS Baits Europe I foolishly allowed Kovacs to register the Trade Name after he had done that he refused to pay me anymore money, I believe now he had planned to do this from the start. I luckily asked Kovacs to allow me to use the sbsbaits.com for a while longer through the tranisistional period and when he refused to pay me any more money I refused to give him the domain.
7) Kovacs implies because I am English I thought I could get a deposit and take the company back. The truth is this Hungarian believes because he has paid a deposit which is less than half the contractual price he thinks he is the owner and he is not. English people do not work like that and my many European friends will tell you who is the honest man Kovacs or Taylor?
I will end by saying Kovacs at this point in time owns the Trade Mark in Europe but that is in dispute because he has not fulfilled his contract to pay the full amount. Yes you have been stopped from buying SBS Baits from England in Romaina for the moment for the Romanian Court only knows half the story. If you buy SBS Baits from Hungary you are buying bait that is not the same ingredients as SBS Baits from England it is a different bait completley.
It is sad that such a great idea between me and Kovacs has come to this and anglers in Europe are now suffering in their supply of SBS Baits I feel sorry about that but that is not my fault.
Si lincul corespunzator.
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=8821
Team Select Bait Romania
Avatar utilizator
marius.tim
veteran
 
Mesaje: 821
Membru din: 18 Oct 2007 12:01
Localitate: Timisoara


Anterior

Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron