de ce se inegreste porumbul?

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Sigi » 20 Apr 2011 08:40

aluminiul NU e cauza, eu fierb porumb NUMAI in vas de aluminiu, NICI VORBA de innegrit.
De ce oare ne-a dat Dumnezeu suficienta minte ca sa ne putem da seama ca suntem singurii in plus pe acest Pamant?
Avatar utilizator
Sigi
member
 
Mesaje: 236
Membru din: 19 Aug 2004 09:44
Localitate: Timisoara

Mesajde mosharu » 23 Apr 2011 11:35

gby_c-ta scrie:De cate ori fierb porumbul se inchide foarte mult la culoare. Cat este la inmuiat are o culoare frumoasa, dar dupa ce il fierb se inchide foarte mult la culoare... De ce oare? Il fierb in apa plata... nu apa de balta care ar putea fi mai murdara... si ar afecta culoarea porumbului...


Pur si simplu oxideaza in contact cu aerul dupa fierbere sau, trage namol. Nu-l mai fierbe in apa plata! Porumbul conservat are anti-oxidanti ;-)
Avatar utilizator
mosharu
maniac
 
Mesaje: 2626
Membru din: 20 Apr 2007 17:14
Localitate: Bucuresti


Anterior

Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori