preparare canepa picanta

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde catalinfish » 16 Iul 2012 21:54

Va rog sa ma ajutati cu o reteta de preparare a canepii picante.
Avatar utilizator
catalinfish
new member
 
Mesaje: 25
Membru din: 17 Mar 2008 21:11
Localitate: bucuresti

Mesajde catalinfish » 19 Iul 2012 10:55

Chiar nu stie nimeni???
Avatar utilizator
catalinfish
new member
 
Mesaje: 25
Membru din: 17 Mar 2008 21:11
Localitate: bucuresti

Mesajde rapy » 19 Iul 2012 18:07

pui canepa la inmuiat in apa de balta sau apa plata cu 24 h inainte de a o fierbe cu 1% sare neiodata sau de mare. O fierbi pana crapa 30min-1 h.
Eu pun pudra de chili de la Metro 50 gr / kg de canepa. si o adaug dupa ce am scos canepa de la fiert. Daca ai ocazia sa o folosesti cat e inca caldutza e super.

Fir intins.
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team
Avatar utilizator
rapy
veteran
 
Mesaje: 653
Membru din: 02 Iun 2008 16:54
Localitate: Oradea




Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 1 vizitator

cron