Buna ziua,am o rugaminte la dumneavostra, cei mai avansati ca mine, eu pescuiesc predominant la mreana si scobar, pana acuma am incercat la mamaliga, rama groasa si a mers binisor, mai mult scobar, dar am citit intr-o revista de specialitate ca cineva pescuia pe Olt la bilute din paine cu cartofi si branza topita, la montura cu carlig cu fir de par.
Acu vine problema....am facut si eu bilutele, au iesit minunate,aroma puternica, dar moi, am zis ca se intaresc daca le bag la frigider cum spunea tipul, dar , cand am ajuns pe balta, cat erau inghetate de la frigider au stat pe firul de par, cum s-au incalzit au inceput sa se caseze sareau din carlig la contactul cu apa, si nu am mai prins nimic.
Va rog daca se poate sa imi dati o idee, as dori sa prepar niste boiles-uri pe baza de branza sau cascaval, o reteta ?, sau ce sa bag in compozitia paine + branza topita ca sa nu se mai caseze sa ramana tari si compacte.
Va multumesc.
P.s. La aceste bilute am prins mreana de 3,6 kg....una singura:))))) ca dupa aia nu am mai avut la ce da