Amidon de porumb (Dr. Oetker) in mamaliga

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde loco » 18 Sep 2012 12:38

Salutare tuturor,

Am curiozitatea daca a adaugat cineva dintre voi amidon alimentar sau chiar praf de budinca la prepararea mamaligii. Am inteles ca amidonul trebuie lasat sa fiarba cel putin 15 min ca sa aiba efect.
Daca a folosit cineva, ar putea sa-mi spuna si mie cam ce gramaj ar trebui sa adaug la 1kg de malai?

Toate cele bune si fire intinse!
loco
junior member
 
Mesaje: 47
Membru din: 18 Mar 2009 09:31

Mesajde loco » 19 Sep 2012 18:01

nimeni nimic? OK...atunci poate stie cineva care e dozajul maxim de amidon care merge la 1 kg de mix de boilies...stiu ca cei de la Carping folosesc amidon in mixul lor...poate se indura careva dintre ei sa-mi dea un sfat :)
loco
junior member
 
Mesaje: 47
Membru din: 18 Mar 2009 09:31




Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron