Trigga
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@nick h. & Co:
Bre, io multumesc frumos pentru bunavointa, dar baba crede la biserica, aici ar vrea sa stie
@ma(caarone):
Trecui vijelios conform promisiunii, dar m-a intristat o usa inchisa! Cand ne-om vedea face to face, dezvoltam subiectul conform promisiunii, ca tare mi-e mie ca asta e secretul lui Polichinele
Bre, io multumesc frumos pentru bunavointa, dar baba crede la biserica, aici ar vrea sa stie
@ma(caarone):
Trecui vijelios conform promisiunii, dar m-a intristat o usa inchisa! Cand ne-om vedea face to face, dezvoltam subiectul conform promisiunii, ca tare mi-e mie ca asta e secretul lui Polichinele
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
PARERE
Stim cu totii ce contine drojdia de bere si de ce este un produs care activeaza boilles-urile.Caaron,CRED, ca marile firme producatoare de momeli folosesc pentru activare enzimele.De ce afirm lucrul asta?Am dat de curind peste TRIPSINA LIOFILIZATA chiar pe piata romaneasca.Ca sa nu ma intelegi gresit reformulez:nu folosesc enzimele din drojdie (adaugind drojdie) ci enzime separate.Repet:este numai o simpla parere a mea,care mi-a venit in minte cind am vazut ca SI pe piata romaneasca gasesti enzime separate.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
- Contact:
Re: PARERE
Am cumparat si eu de la Biofarm asa ceva. Cica este extrasa (cristalizata) din pancreasul de bou (de ce de bou si nu si de vaca ).PANAIT CEZAR scrie:Am dat de curind peste TRIPSINA LIOFILIZATA chiar pe piata romaneasca.
Am incercat produsul cu teama si nu cred ca a avut vreo contributie. Mai incercam
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
INTREBARE
Razvan,
1.Ce cantitate ai folosit la 1 kg. de mix uscat?
2.Cum l-ai folosit tinind cont ca enzimele se distrug la o temperatura de 50-70 grade C.?
3.Cit costa o fiola?
Te intreb toate astea pentru ca vreau sa testez si eu tripsina.Deocamdata o sa testez alte "Pasarele" de-ale mele si nu am avut timp pentru tripsina.
Fir intins tuturor!
1.Ce cantitate ai folosit la 1 kg. de mix uscat?
2.Cum l-ai folosit tinind cont ca enzimele se distrug la o temperatura de 50-70 grade C.?
3.Cit costa o fiola?
Te intreb toate astea pentru ca vreau sa testez si eu tripsina.Deocamdata o sa testez alte "Pasarele" de-ale mele si nu am avut timp pentru tripsina.
Fir intins tuturor!
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
In primul rand am incercat sa vad in ce pot dizolva praful. Cum ma asteptam apa nu a fost un bun solvent si nu cred ca s-a intamplat nimic de luat in seama (reactie). Am pus apa calduta, parca s-a dizolvat mai bine dar din nou nu am observat sau nu am stiut ce sa observ. Am incercat si "zeama" de ficat, eu folosind de cateva ori ficat crud in mix (poate are loc vreo reactie).
Lipsa de timp a facut sa renunt la joaca asta si cu prima ocazie am pus un varf de cutit din praful "miraculos" la 1kg de mix. Nu stiu ce contine faimosul mix activator Mainline Activ-8 dar al meu era format din: faina de peste, caseinat+lapte praf, seminte de pasari,gris, faina de soia, praf de ficat.
Am fiert boiliesurile cam 60 de secunde (erau de 14mm),le-am uscat si pus in saci pentru a le folosi proaspete (ziua urmatoare). Cei de la Mainline nici macar nu specifica cat trebuie sa le fierbi atunci cand folosesti produse active-8 deci nu cred ca s-au distrus prea multe enzime.
Pe balta le-am mai umezit (pe toata perioada partidei) cu ceva Nutramino + ulei de somon + apa (fara aroma in dip).
Un experiment de pe urma caruia nu poti tage nici o concluzie.
Caaron, daca ai experimenta asa ceva, si sunt convins ca ai incercat, cum ai procedat. Ce ingrediente "miraculoase" ai incercat si mai ales ai avut rezultate?
Lipsa de timp a facut sa renunt la joaca asta si cu prima ocazie am pus un varf de cutit din praful "miraculos" la 1kg de mix. Nu stiu ce contine faimosul mix activator Mainline Activ-8 dar al meu era format din: faina de peste, caseinat+lapte praf, seminte de pasari,gris, faina de soia, praf de ficat.
Am fiert boiliesurile cam 60 de secunde (erau de 14mm),le-am uscat si pus in saci pentru a le folosi proaspete (ziua urmatoare). Cei de la Mainline nici macar nu specifica cat trebuie sa le fierbi atunci cand folosesti produse active-8 deci nu cred ca s-au distrus prea multe enzime.
Pe balta le-am mai umezit (pe toata perioada partidei) cu ceva Nutramino + ulei de somon + apa (fara aroma in dip).
Un experiment de pe urma caruia nu poti tage nici o concluzie.
Caaron, daca ai experimenta asa ceva, si sunt convins ca ai incercat, cum ai procedat. Ce ingrediente "miraculoase" ai incercat si mai ales ai avut rezultate?