Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
mirceas
- veteran
- Mesaje: 604
- Membru din: 29 Feb 2004 11:11
- Localitate: Brasov
-
Contact:
Mesaj
de mirceas » 25 Iun 2005 15:43
eh, lasa-ma cu din astea gen squid, octopus, mussels ca de ele ne-am saturat...
-
RazvanV
- veteran
- Mesaje: 507
- Membru din: 07 Iul 2004 09:33
- Localitate: Brasov
Mesaj
de RazvanV » 27 Iun 2005 09:01
Acu' mai multi ani, cand boiliesurile mele trebuiau neaparat sa fie colorate am folosit pe post de colorant sirop de afine (afine stivite si trecute prin sita). Pacat de afine si de sirop, nu a iesit mai nimic.
Am mai incercat marar tocat in bile pentru ten, dar asta nu este fruct.
-
Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
-
Contact:
Mesaj
de Daniel Costache » 27 Iun 2005 09:53
RazvanV scrie: Am mai incercat marar tocat in bile pentru ten,.
SI?
Salutari din Miami
-
RazvanV
- veteran
- Mesaje: 507
- Membru din: 07 Iul 2004 09:33
- Localitate: Brasov
Mesaj
de RazvanV » 27 Iun 2005 10:06
Si... mai bine il puneam in salata
Lasand gluma la o parte nu cred ca reteta ar fi fost gresita doar ca vremea schimbatoare (furtuna) a facut ca sa nu pot trage concluzii de pe urma acestei iesiri de 3 zile la pescuit. Poate in vara asta mai repet experimentul pe un lac unde stiu sigur ca tenul este majoritar.
-
Kulcsar Laszlo
- Site editor
- Mesaje: 728
- Membru din: 03 Mai 2004 17:03
- Localitate: Zalau
-
Contact:
Mesaj
de Kulcsar Laszlo » 12 Iul 2005 18:14
Desi am auzit de la mai multi ca in locurile unde pe malul apei exista cateva pomi fructiferi (in special dud, prune, cirese), sau prins si exemplare de crap si cten la asemenea fructe, n-am incercat niciodata.
Daca credti, dati o sansa fructului (oprit)