fructe

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
mirceas
veteran
Mesaje: 604
Membru din: 29 Feb 2004 11:11
Localitate: Brasov
Contact:

fructe

Mesaj de mirceas » 25 Iun 2005 13:46

ati folosit ca adaos la mix fructe? de exemplu, eu pot primi capsuni, caise mai terciuite... am chiar si resturi de la capsunata (pulpa de capsuni cu palinca :lol: :lol:).

are rost sa incerc sau o arunc? ce valoare pot aduce aceste fructe sub forma de pasta la boilies (aroma nu se compara cu cele concentrate, nutritiv nu stiu, vitamine au clar, dar nu stiu cat de mult conteaza)? daca se pot folosi, in ce proportie?
fir intins!!

www.carpfishing.ro

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 25 Iun 2005 13:50

Intersant, eu nu am folosit si nici nu am vazut scris pe vreun Forum asa ceva. Stiu ca unii folosesc Ficat macinat, dar Fructe ?
Incearca si spune-ne si noua. Nu prea asi crede sa iasa ceva, mai ales ca capsunile contin multa apa

Avatar utilizator
Daniel Costache
veteran
Mesaje: 857
Membru din: 14 Mai 2004 21:02
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Daniel Costache » 25 Iun 2005 13:51

carprom scrie:Ficat macinat,
Tocat?
Salutari din Miami

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 25 Iun 2005 13:52

Pireu facut cu mixerul.
Dar subiectul este Fructe :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 25 Iun 2005 13:52

Fa o proba pentru ceva nada proaspata . Nu cred ca un cteno , de exemplu , poate trece impasibil peste ceva pasta amestecata cu capsuni zdrobite . Daca le lasi si un pic la fermentat , sa le bata musculitza , ar putea fii si mai bine ( asa a inventat Rod Hutchinson - aroma de Scopex - observind efectul asupra musculitzelor a unei mase de fructe fermentate )

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 25 Iun 2005 13:59

Cred ca Tipul lui Val este mai efectiv decit dupa fierbere. In moment ce fierbi boilisurile ce ar mai putea ramine din Fructe ?
Cind eram copil deabea asteptam sezonul Cireselor si Visinelor sau si Dudelor ca era o nada 100% ptr. Clean

Avatar utilizator
mirceas
veteran
Mesaje: 604
Membru din: 29 Feb 2004 11:11
Localitate: Brasov
Contact:

Mesaj de mirceas » 25 Iun 2005 14:01

pai uite ca o sa incerc, sunt curios, pun acum o parte si pentru saptamana viitoare la fermentat. pana la urma nu are cum sa dauneze...
fir intins!!

www.carpfishing.ro

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 25 Iun 2005 14:04

mirceas scrie: pentru saptamana viitoare la fermentat. pana la urma nu are cum sa dauneze...
Vezi sa nu te imbeti :wink:

Avatar utilizator
mirceas
veteran
Mesaje: 604
Membru din: 29 Feb 2004 11:11
Localitate: Brasov
Contact:

Mesaj de mirceas » 25 Iun 2005 14:06

@carprom: muahaha... am pregatit deja cazanul :lol:
fir intins!!

www.carpfishing.ro

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 25 Iun 2005 14:10

Sti ceva, si eu voi incerca, dar cu Fructe de Mare :lol:

Scrie răspuns