Brinza in Boilies
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Brinza in Boilies
De putin timp m-ia sosit vecinul din Macedonia, si cum este obiceiul pe la noi si ei, se dau unele si altele "deale casei"
cind a deschis un butoias de brinza, mia dat un miros asa de puternic in nas, si mia venit ideea sa bag ceva in Mix si sa fac Boilies.
Intrebarea este daca se poate asa ceva ? A mai incercat cineva o astfel de experienta ? Oare cita sa bag ???
Astept raspunsuri si idei
cind a deschis un butoias de brinza, mia dat un miros asa de puternic in nas, si mia venit ideea sa bag ceva in Mix si sa fac Boilies.
Intrebarea este daca se poate asa ceva ? A mai incercat cineva o astfel de experienta ? Oare cita sa bag ???
Astept raspunsuri si idei
Ce fel de branza e?
Daca se topeste la fiert iese un bulz ca la stana .
Englezii (ei isi permit asa ceva) amesteca branza Rochefort in nada sau chiar in pastura pentru carlig. Dar asta mai mult pentru mreana. Si pe la noi se foloseste la mreana cascaval sau branza dupa ce a fost lasata cateva zile la soare. Miroase de la 1 km.
Eu puneam in pastura branza cand pescuiam pe Olt, dar fara rezultate notabile (nici mrene nu prea erau).
Eu zic sa o folosesti pe post de aroma. O mai lasi cateva zile sa se imputa si o pui langa celelalte lichide.
Daca se topeste la fiert iese un bulz ca la stana .
Englezii (ei isi permit asa ceva) amesteca branza Rochefort in nada sau chiar in pastura pentru carlig. Dar asta mai mult pentru mreana. Si pe la noi se foloseste la mreana cascaval sau branza dupa ce a fost lasata cateva zile la soare. Miroase de la 1 km.
Eu puneam in pastura branza cand pescuiam pe Olt, dar fara rezultate notabile (nici mrene nu prea erau).
Eu zic sa o folosesti pe post de aroma. O mai lasi cateva zile sa se imputa si o pui langa celelalte lichide.