Brinza in Boilies

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Brinza in Boilies

Mesaj de carprom » 13 Sep 2005 12:25

De putin timp m-ia sosit vecinul din Macedonia, si cum este obiceiul pe la noi si ei, se dau unele si altele "deale casei"
cind a deschis un butoias de brinza, mia dat un miros asa de puternic in nas, si mia venit ideea sa bag ceva in Mix si sa fac Boilies.
Intrebarea este daca se poate asa ceva ? A mai incercat cineva o astfel de experienta ? Oare cita sa bag ???
Astept raspunsuri si idei :wink:

Avatar utilizator
RazvanV
veteran
Mesaje: 507
Membru din: 07 Iul 2004 09:33
Localitate: Brasov

Mesaj de RazvanV » 13 Sep 2005 12:58

Ce fel de branza e?
Daca se topeste la fiert iese un bulz ca la stana :lol: .
Englezii (ei isi permit asa ceva) amesteca branza Rochefort in nada sau chiar in pastura pentru carlig. Dar asta mai mult pentru mreana. Si pe la noi se foloseste la mreana cascaval sau branza dupa ce a fost lasata cateva zile la soare. Miroase de la 1 km.
Eu puneam in pastura branza cand pescuiam pe Olt, dar fara rezultate notabile (nici mrene nu prea erau).

Eu zic sa o folosesti pe post de aroma. O mai lasi cateva zile sa se imputa si o pui langa celelalte lichide.

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 13 Sep 2005 13:03

Brinza de Vaca. Nu stiu daca se topeste.

Avatar utilizator
RazvanV
veteran
Mesaje: 507
Membru din: 07 Iul 2004 09:33
Localitate: Brasov

Mesaj de RazvanV » 13 Sep 2005 13:10

Din cate stiu eu, un pasionat al preparatelor din branza (gatit si mai ales mancat), orice aluat in care se pune branza (de vaci, de oi, proaspata, uscata, cascaval...) se imoaie la copt

Avatar utilizator
carprom
maniac
Mesaje: 2299
Membru din: 29 Ian 2003 03:07
Localitate: germany
Contact:

Mesaj de carprom » 13 Sep 2005 13:20

RazvanV scrie: se imoaie la copt
Dar la fiert ??? Oricum, voi face un mix aiurea si voi incerca :P

cristinel
member
Mesaje: 134
Membru din: 20 Apr 2005 14:06

Mesaj de cristinel » 13 Sep 2005 13:42

pune-o rasa,pe sita mica.se leaga,si da rezultate.eu o folosesc pe ARGES, fara alte arome,si mereu am prins.

Avatar utilizator
RazvanV
veteran
Mesaje: 507
Membru din: 07 Iul 2004 09:33
Localitate: Brasov

Mesaj de RazvanV » 13 Sep 2005 13:44

Nu stiu, nu am gatit nimic ce are in compozitie branza si trebuie fiert.
Sa ne spui care este rezultatul experimentului :wink:

Avatar utilizator
RazvanV
veteran
Mesaje: 507
Membru din: 07 Iul 2004 09:33
Localitate: Brasov

Mesaj de RazvanV » 13 Sep 2005 13:45

cristinel scrie:si mereu am prins.
Ce?

HackBv
member
Mesaje: 278
Membru din: 07 Sep 2004 12:31

....

Mesaj de HackBv » 13 Sep 2005 13:48

hehehe Razvane ne-ai lipsit :)) pe unde ai mai umblat si pe unde ai mai prins mai ales :))

Avatar utilizator
RazvanV
veteran
Mesaje: 507
Membru din: 07 Iul 2004 09:33
Localitate: Brasov

Mesaj de RazvanV » 13 Sep 2005 13:52

Eu intru zilnic pe forum, mai putin cand sunt la pescuit sau pe munte (asta destul de rar, ca nu ma lasa munca :cry: ).

Scrie răspuns