GRIS
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
GRIS
Vreau de la inceput sa va asigur ca toate subiectele noi care le deschid sint nelamuriri ale mele si nu deschid NICIODATA un subiect de dragul de a ma afla in treaba.Eu,incet ,incet ,m-am format pe acest site si am reusit sa am si rezultate(bineinteles,pentru un incepator).
As vrea sa va intreb daca intr-o reteta de boilles,in mixul uscat pot inlocui cu aceeasi eficacitate grisul cu nectarblend si redfactor.De exemplu :150 grame de gris sa le inlocuiesc cu 75 grame de nectarblend+75 grame de redfactor.
Fir intins tuturor!
As vrea sa va intreb daca intr-o reteta de boilles,in mixul uscat pot inlocui cu aceeasi eficacitate grisul cu nectarblend si redfactor.De exemplu :150 grame de gris sa le inlocuiesc cu 75 grame de nectarblend+75 grame de redfactor.
Fir intins tuturor!
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
- Contact:
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
RASPUNS
Eu am folosit pina acum numai gris de griu.Nectarblend si redfactor nu leaga?
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- carpkiller
- veteran
- Mesaje: 689
- Membru din: 20 Mai 2004 11:15
@sigi
Faina de grau nu se foloseste la boiliesuri din multe motive.
Grisul de grau leaga, malaiul grist dezleaga.
@cezar
De ce nu inlocuiesti semintele din mix cu birdfood-ul de care vorbesti? Eu zic ca dc inlocuiesti grisul cu red factor nu ai decat de castigat cu conditia f imp ca mixul sa se lege. Dc ai peste 30-35% fainuri care leaga (gris, caseina, lapte praf, pesmet, albumina) o sa se lege si o sa se ruleze bine, dc nu.....
Un procent mic de albumina lega f f f bine, iar caseina/caseinaturi(5%) ajuta bine si la rulare.
Dar de ce tocmai grisul ? Eu nu as scoate grisul, mixul meu are 15% gris+15% birdfood (am folosit seminte sau redfactor/nectarblend)
Faina de grau nu se foloseste la boiliesuri din multe motive.
Grisul de grau leaga, malaiul grist dezleaga.
@cezar
De ce nu inlocuiesti semintele din mix cu birdfood-ul de care vorbesti? Eu zic ca dc inlocuiesti grisul cu red factor nu ai decat de castigat cu conditia f imp ca mixul sa se lege. Dc ai peste 30-35% fainuri care leaga (gris, caseina, lapte praf, pesmet, albumina) o sa se lege si o sa se ruleze bine, dc nu.....
Un procent mic de albumina lega f f f bine, iar caseina/caseinaturi(5%) ajuta bine si la rulare.
Dar de ce tocmai grisul ? Eu nu as scoate grisul, mixul meu are 15% gris+15% birdfood (am folosit seminte sau redfactor/nectarblend)
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
RASPUNS
Salut Carpkiller,pe unde umbli?Credeam la un moment dat ca sub presiunea celor din Forum ti-ai schimbat nick-name-ul.M-am inselat.
Carpkiller,ai dreptate,dar vroiam neaparat sa introduc in mixul de baza redfactor si nectarblend si nu prea mai aveam ce sa scot ca sa le introduc.De aceea am pus aceasta intrebare.Stii cumva cit la suta proteine contin redfactor si nectarblend?
Fir intins tuturor!
Carpkiller,ai dreptate,dar vroiam neaparat sa introduc in mixul de baza redfactor si nectarblend si nu prea mai aveam ce sa scot ca sa le introduc.De aceea am pus aceasta intrebare.Stii cumva cit la suta proteine contin redfactor si nectarblend?
Fir intins tuturor!
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
- Contact:
procentele si ph-ul le gasesti pe pagina big xxx sau cauta Haits si vei primi si mai multe detalii. din pacate cei de la BF nu au o varianta a paginii si engleza.
red factorul este mai gras si nu ti-as recomanda sa-l folosesti pentru perioada care vine.
@ alex
si daca tot incepusesi sa zici de ce nu-i buna faina in mix de ce nu ai continuat????
zii tati tot, sa mai discutam si lucruri interesante, ca de ca**turi suntem satui cu totii.
decat sa ne dam unul mai pescar decat altul mai bine repeteam ceea ce stim deja ca poate s-o lipi si de cei mai proaspeti pe forum
hai baieti ca se poate...
red factorul este mai gras si nu ti-as recomanda sa-l folosesti pentru perioada care vine.
@ alex
si daca tot incepusesi sa zici de ce nu-i buna faina in mix de ce nu ai continuat????
zii tati tot, sa mai discutam si lucruri interesante, ca de ca**turi suntem satui cu totii.
decat sa ne dam unul mai pescar decat altul mai bine repeteam ceea ce stim deja ca poate s-o lipi si de cei mai proaspeti pe forum
hai baieti ca se poate...
Salutari din Miami
-
- member
- Mesaje: 251
- Membru din: 09 Oct 2003 22:23