Si eu am auzit lucruri bune despre Tancabesti.Baietii de la Senzor s-au antrenat aici pt Cupa Romaniei si au luat 29 de bucati frumoase.
Tot de la ei am aflat ca cel mai bun loc este unul in care 2 lansete trebuie lansate din apa si celelalte 2 din pom.Pt ca altfel nu se poate!Sa fie pescareasca?
O reteta simpla de mamaliga de pus in ac ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
- Mesaje: 704
- Membru din: 14 Ian 2003 09:47
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Haideti sa va recomand si eu o reteta de mamaliga...este ceva traditional, si modern in acelasi timp...ca sa combinam noul cu vechiul si utilul cu placutul. Este f usor de preparat. Ingrediente : 400 g. malai, o lingurita de sare, 200 g. branza de burduf, 100 g. unt sau margarina, 2 oua, 2 linguri de lapte. Mod de prepapare : Se face o mamaliga mai moale. In tava unsa cu putin ulei se pune un strat de mamaliga, unul de branza si unt, apoi iarasi unul de mamaliga, branza, unt. Ultimul strat trebuie sa fie mamaliga. Se bat ouale cu putin lapte si sare, se toarna peste mamaliga, se presara branza, apoi se da la cuptor pana se rumeneste. Cam asta e. Are avantajul ca in cazul nefericit in care nu trag pestii...si va loveste brusc foamea, o puteti servi chiar voi in locul pestilor...aviz Danko...ca tot ziceai de servirea unei mese calde la pescarii necajiti de pe malu baltzii.Pofta buna! In rest...reteta lui Gica Chioru mi se pare cea mai valabila, si cea mai simpla de mesterit...eu personal o folosesc din totdeauna si daca...vorba lui Gica...o amesteci corespunzator, nu ai cum sa dai gres.
P.S. Danko...mamaliga de mai sus se poate garnisi cu niste jumari, carnaciori prajiti sau niste mititei. Fir intins!
P.S. Danko...mamaliga de mai sus se poate garnisi cu niste jumari, carnaciori prajiti sau niste mititei. Fir intins!