Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
carprom
- maniac
- Mesaje: 2299
- Membru din: 29 Ian 2003 03:07
- Localitate: germany
-
Contact:
Mesaj
de carprom » 23 Ian 2004 11:52
Calculatorul de Mixuri l-am trimis si D-lui Iliuta Goian care mia promis ca il va pune la dispozitia tuturor.
Cred ca am trimis astazi cel putin 10 e-mailuri, si imi cer scuze fata de ceilalti la care nu am mai apucat sa le trimit.
Totodata va-si ruga sa scrieti si in acest Topic cum vi se pare si ce am uitat sau ce asi putea face mai bine.
Big Carps
carprom
-
patabum
- senior member
- Mesaje: 441
- Membru din: 22 Sep 2003 17:55
Mesaj
de patabum » 23 Ian 2004 13:12
Te rog tradu urmatoarele:
- Tobiasfischmehl
- Trouvit-gemahlen
- Fischpellets
- Rotbarschmehl
- Garnelenmehl
- Weißfischmehl
In rest, cat am apucat sa ma uit pe el, pare ok. Sa vedem ce o iesi cand se dezgheata baltile
-
carprom
- maniac
- Mesaje: 2299
- Membru din: 29 Ian 2003 03:07
- Localitate: germany
-
Contact:
Mesaj
de carprom » 24 Ian 2004 10:02
patabum, toate cele insirate de tine mai sus, sunt fainii de peste.
Fischpellets----se foloseste in crescatorii de pastravi
Rotbarschmehl---faina de biban rosu
Weißfischmehl---faina de peste alb
la restul nu le stiu traducerea,sorry
Big Carps
carprom