cum sa ai 120% ?? mai gandestete, e vorba de procente, nu de cantitate.Dan Pop-Coman scrie:Bala,poti sa ai si 120%
Reteta mix
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
Pana la urma care ar fi, pentru aceasta perioada, o proportie echilibrata:
- proteina = ?
- carbohidrati = ?
- grasimi = ?
Cel putin limitele intre care ar trebui sa ma incadrez...
- proteina = ?
- carbohidrati = ?
- grasimi = ?
Cel putin limitele intre care ar trebui sa ma incadrez...
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
Am zis sa scoata 15 % din gris,sau 15% din faina alba,nu am zis sa scoata ne-aparat grisul.Daca scoate grisul,ramane orezul si faina alba,care sunt lianti foarte buni.Leaga.Alegerea este a lui.
Faina de grau:12%-proteina,75% hidrati de carbon,1,2% fibre,3%grasimi
Faina de orez:6,5%proteina,80%h.de carbon,2,2%fibre,1%grasimi
Gris :10%proteina,73% hidrati de carbon,3,6%fibre,1,1%grasimi,foarte usor digerabil.
Faina de grau:12%-proteina,75% hidrati de carbon,1,2% fibre,3%grasimi
Faina de orez:6,5%proteina,80%h.de carbon,2,2%fibre,1%grasimi
Gris :10%proteina,73% hidrati de carbon,3,6%fibre,1,1%grasimi,foarte usor digerabil.