Trigga
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Trigga
Sunt un pescar incepator si incerc si eu sa pricep cate ceva din pescuitul la crap, asa ca citesc destul de mult. Intr-una din reviste am citit despre un produs(mult laudat) trigga de la nutrabaits......as dori sa aflu cam cat costa 1kg sau o punga si daca se merita investitia la noi in tara pe balti fara un prestigiu anume si cam cum ar trebui procedat. Multumesc anticipat!
-
- senior member
- Mesaje: 352
- Membru din: 06 Ian 2003 11:24
- Localitate: Bucuresti
Salut Schif, pretul de vanzare in Anglia este de 11 lire sterline kilogramul, daca vrei sa cumperi la pungi de un kilogram, sau in jur de 45 de lire, daca vrei sa cumperi la pungi de 5 kilograme. In afara Angliei, e ceva mai scumpa, se adauga transport, taxe etc. E o nada foarte buna, dar nu-ti recomand sa investesti bani in ea (decat daca banii nu reprezinta o problema) pentru a pescui pe balti oarecare, mai ales pe termen scurt. Are dezavantajul ca nu e o nada rapida, dimpotriva, e lenta, dureaza mult pana cand pestele ii da de gust. Am pescuit in paralel cu Trigga si cu alte boiliesuri pe Dunare si, de fiecare data, Trigga a fost nada cea mai lenta, uneori atat de lenta ca am plecat inainte sa-si faca efectul. Pe de alta parte, pe lacuri unde pestele s-a obisnuit la boilies si ai posibilitatea sa nadesti consistent si sa stai mult (sa zicem, doua saptamani), prinde bine si prinde peste mare.
Tehnic vorbind, Trigga e socotita fishmeal, adica nada pe baza de faina de peste, desi in realitate faina de peste propriu-zisa ocupa un procent mic din compozitie, un procent mult mai mare (30%) il ocupa asa numitele proteine oceanice. E mai usor de digerat in ape calde, asa ca n-o folosi in aprilie, foloseste-o din mai pana in octombrie, cand se raceste. Pentru ape reci, exista o varianta mai usor digestibila, Trigga Ice.
Tehnic vorbind, Trigga e socotita fishmeal, adica nada pe baza de faina de peste, desi in realitate faina de peste propriu-zisa ocupa un procent mic din compozitie, un procent mult mai mare (30%) il ocupa asa numitele proteine oceanice. E mai usor de digerat in ape calde, asa ca n-o folosi in aprilie, foloseste-o din mai pana in octombrie, cand se raceste. Pentru ape reci, exista o varianta mai usor digestibila, Trigga Ice.