Eu am facut vreun kil de bile din mixul lui Bruno acum o luna, si jumatate inca nu le-am folosit. Se ruleaza excelent, le-am "fiert" la microunde si le-am uscat 24 ore pe calorifer. Acum stau intr-o cutie de carton ( de pantofi) si n-au nici pe dracu' Si asta fiind facute cu oua, daca faci solubile cu lapte de porumb, stau si mai bine.bala scrie:[nu-i mai invata la procente asa mari de "peste" ca or sa aibe probleme la rulare si pe urma te injura ca le-ai dat sfaturi proaste
ce parere aveti?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Profesore, cum le-ai fiert la Microunde ? Le-ai bagat asa inauntru, sau asa cum am explicat eu in articolul "Microwaves" ?teacher64 scrie: Eu am facut vreun kil de bile din mixul lui Bruno acum o luna, si jumatate inca nu le-am folosit. Se ruleaza excelent, le-am "fiert" la microunde si le-am
Daca le-ai bagat asa, risti sa iasa PopUp, daca le-ai facut in pungi, ermetic inchise, nu trebuiau uscate...si in punga se tin 100 ani(pina nu o deschizi)
- liviu_iova
- member
- Mesaje: 229
- Membru din: 13 Iul 2006 10:23
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
http://crap.ro/pagina/4/106/microwave.htmlliviu_iova scrie:@carprom: unde gasesc si eu articolul respectiv- "Microwaves"?
Salutare.
"Mixul lui Bruno" secretosilor . Normal ca tine....
O intrebare pentru baietii buni : se pierde mult din aroma,aminoacizi prin fierberea normala de 60-90 sec a unei bile? Supradozati cumva ca sa echilibrati fenomenul fierberii???
Ati incercat sa faceti bile cu ou fara sa le fierbeti numai sa le uscati?Intreb ca-s curios oare iese ceva???
Mersii .
"Mixul lui Bruno" secretosilor . Normal ca tine....
O intrebare pentru baietii buni : se pierde mult din aroma,aminoacizi prin fierberea normala de 60-90 sec a unei bile? Supradozati cumva ca sa echilibrati fenomenul fierberii???
Ati incercat sa faceti bile cu ou fara sa le fierbeti numai sa le uscati?Intreb ca-s curios oare iese ceva???
Mersii .
Fir intins!
Pai prin fierbere, daca le bagi in apa clocotita, se formeaza o coaja pe exterior, astfel ingredientele din bila nu se pierd.Cata scrie:Salutare.
"Mixul lui Bruno" secretosilor . Normal ca tine....
Ce sa insemne asta ?
O intrebare pentru baietii buni : se pierde mult din aroma,aminoacizi prin fierberea normala de 60-90 sec a unei bile? Supradozati cumva ca sa echilibrati fenomenul fierberii???
Ati incercat sa faceti bile cu ou fara sa le fierbeti numai sa le uscati?Intreb ca-s curios oare iese ceva???
Mersii .
A scris parca Val P. ceva, cauta si aflii mai multe
tu ai "facut" bile pe MIXUL lui Bruno... ia incearca si tu sa FACI un mix cu procente de peste 55 % "peshte"...dar fara sa te ajute Brunoteacher64 scrie:Eu am facut vreun kil de bile din mixul lui Bruno acum o luna, si jumatate inca nu le-am folosit. Se ruleaza excelent, le-am "fiert" la microunde si le-am uscat 24 ore pe calorifer. Acum stau intr-o cutie de carton ( de pantofi) si n-au nici pe dracu' Si asta fiind facute cu oua, daca faci solubile cu lapte de porumb, stau si mai bine.bala scrie:[nu-i mai invata la procente asa mari de "peste" ca or sa aibe probleme la rulare si pe urma te injura ca le-ai dat sfaturi proaste
si spune-mi si mie cum se ruleaza
personal,prefer solubilele(din mai multe pdv),"fierturi" rar si atunci doar ptr nadit...
Un astfel de mix poate face oricine. Nu depinde totul de acele fainuri de peste, ci si de restul 45% din incrediente. Este un ingredient, care chiar ar putea lega si pina la 80% fainuri animale cu un procentuaj de numai 5 %, dar nu asi vedea motivul de a ridica un mix la 80% cu fainuri animale. Daca esti hotarit sa experimentezi cu mixuri de calitate si un procentuaj echilbrat cit de cit favorabil pestelui, vei reusii, si poate ai mai mult noroc decit mine, si nimeresti din prima, ca altfel te loveste la buget, dar iti garantez, ca mai devreme sau mai tirziu vei reusii. Totul e sa vrei si sa nu te dai batut.bala scrie:
tu ai "facut" bile pe MIXUL lui Bruno... ia incearca si tu sa FACI un mix cu procente de peste 55 % "peshte"...dar fara sa te ajute Bruno
si spune-mi si mie cum se ruleaza
- andrei vladeanu
- member
- Mesaje: 124
- Membru din: 13 Iul 2004 01:22
fierberea este cel mai mare dusman al ingredientelor lichide din boilies, in special al aromelor. caldura altereaza, denatureaza si in unele cazuri distruge aroma. distruge partea volatila a aromei.carprom scrie:Pai prin fierbere, daca le bagi in apa clocotita, se formeaza o coaja pe exterior, astfel ingredientele din bila nu se pierd.Cata scrie:Salutare.
"Mixul lui Bruno" secretosilor :lol: . Normal ca tine....
Ce sa insemne asta ?
O intrebare pentru baietii buni ;-) : se pierde mult din aroma,aminoacizi prin fierberea normala de 60-90 sec a unei bile? Supradozati cumva ca sa echilibrati fenomenul fierberii???
Ati incercat sa faceti bile cu ou fara sa le fierbeti numai sa le uscati?Intreb ca-s curios oare iese ceva???
Mersii ;-) .
A scris parca Val P. ceva, cauta si aflii mai multe :mrgreen:
e o discutie mai lunga.
intamplator, chiar acesta este subiectul articolului meu din revista ALP de luna viitoare.
sper sa-l cititi :D
www.senzor-team.ro
APCR
APCR
Poate ca ai dreptate in ceea ce priveste partea lichida. Trimite-ti abonamente la revist ALP si in alte tari (UE)andrei vladeanu scrie:
fierberea este cel mai mare dusman al ingredientelor lichide din boilies, in special al aromelor. caldura altereaza, denatureaza si in unele cazuri distruge aroma. distruge partea volatila a aromei.