in primul rand va salut!
in ultimul articol aparut pe site ,scris de d-l
daniel cojocaru ,toate mixu-rile prezentate au un continut de proteina de cel putin 35%(cu ex. unuia).prin alte articole am citit ca raportul proteic ar trebui sa fie 1/3 primavara,1/5 vara, 1/10toamna. daca aceste mixu-ri care se comercializeaza au minim 35% proteina, atunci care este adevarul cu acest raport proteic?
cu respect
raport proteic la mixu-ri
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
- Mesaje: 1
- Membru din: 06 Iul 2004 14:56
- Localitate: cluj
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
salut calin, nu stiu ce a scris dom cojocaru dar este intelegibil. majoritatea de mixuri pe care gasesti in comert ce promite o inalta proteinicitate, real, nu depasceste 18%. Firmele producatoare de mixuri deja au calcolat ca oricum tu producator de boiles "self" o sa folosesti indulcitore, uleuri, atractanti si probabil extracte. Cu ce adaugi tu cand faci boilis (cuprinzand oua) proteicinitatea finala creste oricum peste 35%.
Sper ca ai inteles ce vreau sa zic. Daca e ceva scriema.numai bine.
Sper ca ai inteles ce vreau sa zic. Daca e ceva scriema.numai bine.