Retete de dip-uri

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
fbolocan
member
Mesaje: 192
Membru din: 30 Iul 2004 15:13
Localitate: Bucuresti

Mesaj de fbolocan » 13 Sep 2004 18:22

Daca dip-ul este ready made, mai trebuie adaugat ceva?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 13 Sep 2004 20:17

Eu nu mai adaug nimic in dip ready - made . In principiu nu stii care e reteta dupa care este facut - si risti ca prin adaugare de alte componente sa il strici . De aia il cumpar gata facut - ca sa il folosesc ca atare .

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 14 Sep 2004 01:54

Am auzit ca pe ape pe care crapii sunt foarte suspiciosi e bine sa diluezi dipul cu putina apa din balta respectiva. N-am incercat treaba asta,insa am auzit-o de la cineva priceput, zic eu!

Avatar utilizator
fbolocan
member
Mesaje: 192
Membru din: 30 Iul 2004 15:13
Localitate: Bucuresti

Mesaj de fbolocan » 14 Sep 2004 07:59

Apropo de diluare, care este proportia?

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 15 Sep 2004 22:45

Asta nu mai stiu

Boghy
junior member
Mesaje: 70
Membru din: 24 Mai 2004 23:22
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Boghy » 18 Sep 2004 01:50

D-le Val Pangica de unde procurati glycerolul pentru dip??Am vazut multe retete de dip-uri pe baza de glycerol si as vrea sa incerc si eu una.
Multumesc.
In cautare de aventura!Fir Intins.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 18 Sep 2004 09:20

De la Paul Pezzala - multiplu campion al SUA la pescuitul crapului . Imi trimite regulat o serie intreaga de produse printre care si acest glycerol.

Avatar utilizator
carpkiller
veteran
Mesaje: 689
Membru din: 20 Mai 2004 11:15

Mesaj de carpkiller » 18 Sep 2004 19:28

:D :D :D
Eu care nu sunt prieten cu acest individ de unde pot sa-mi fac rost de glycerol ?

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 19 Sep 2004 23:34

In perioada asta , consider ca glycerolul a inceput sa piarda teren datorita racirii apelor. In ape reci glycerolul tinde sa se ingroase, nemaivand o difuzie corespunzatoare in masa apei. De aceea cred ca ar fi mai indicata o baza de alcool etilic, care favorizeaza raspandirea aromelor in ape reci.
PS: NU am avut inca ocazia sa pun in practica cele scrise mai sus, dar asa mi-am facut "temele"!

Boghy
junior member
Mesaje: 70
Membru din: 24 Mai 2004 23:22
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Boghy » 19 Sep 2004 23:49

@caaron

Acelasi lucru l-am citit si eu dar nu poti sa crezi pana nu incerci.Sa nu uitam ca gusturile crapului pot uneori sa ne intreaca orice asteptare.
In cautare de aventura!Fir Intins.

Scrie răspuns