Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
fbolocan
- member
- Mesaje: 192
- Membru din: 30 Iul 2004 15:13
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de fbolocan » 13 Sep 2004 18:22
Daca dip-ul este ready made, mai trebuie adaugat ceva?
-
Vizitator
Mesaj
de Vizitator » 13 Sep 2004 20:17
Eu nu mai adaug nimic in dip ready - made . In principiu nu stii care e reteta dupa care este facut - si risti ca prin adaugare de alte componente sa il strici . De aia il cumpar gata facut - ca sa il folosesc ca atare .
-
caaron
- veteran
- Mesaje: 813
- Membru din: 20 Mai 2004 17:45
Mesaj
de caaron » 14 Sep 2004 01:54
Am auzit ca pe ape pe care crapii sunt foarte suspiciosi e bine sa diluezi dipul cu putina apa din balta respectiva. N-am incercat treaba asta,insa am auzit-o de la cineva priceput, zic eu!
-
fbolocan
- member
- Mesaje: 192
- Membru din: 30 Iul 2004 15:13
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de fbolocan » 14 Sep 2004 07:59
Apropo de diluare, care este proportia?
-
caaron
- veteran
- Mesaje: 813
- Membru din: 20 Mai 2004 17:45
Mesaj
de caaron » 15 Sep 2004 22:45
Asta nu mai stiu
-
Boghy
- junior member
- Mesaje: 70
- Membru din: 24 Mai 2004 23:22
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Boghy » 18 Sep 2004 01:50
D-le Val Pangica de unde procurati glycerolul pentru dip??Am vazut multe retete de dip-uri pe baza de glycerol si as vrea sa incerc si eu una.
Multumesc.
In cautare de aventura!Fir Intins.
-
Vizitator
Mesaj
de Vizitator » 18 Sep 2004 09:20
De la Paul Pezzala - multiplu campion al SUA la pescuitul crapului . Imi trimite regulat o serie intreaga de produse printre care si acest glycerol.
-
caaron
- veteran
- Mesaje: 813
- Membru din: 20 Mai 2004 17:45
Mesaj
de caaron » 19 Sep 2004 23:34
In perioada asta , consider ca glycerolul a inceput sa piarda teren datorita racirii apelor. In ape reci glycerolul tinde sa se ingroase, nemaivand o difuzie corespunzatoare in masa apei. De aceea cred ca ar fi mai indicata o baza de alcool etilic, care favorizeaza raspandirea aromelor in ape reci.
PS: NU am avut inca ocazia sa pun in practica cele scrise mai sus, dar asa mi-am facut "temele"!
-
Boghy
- junior member
- Mesaje: 70
- Membru din: 24 Mai 2004 23:22
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Boghy » 19 Sep 2004 23:49
@caaron
Acelasi lucru l-am citit si eu dar nu poti sa crezi pana nu incerci.Sa nu uitam ca gusturile crapului pot uneori sa ne intreaca orice asteptare.
In cautare de aventura!Fir Intins.