Eu unul nu pot da din casa pt ca nu sunt in casa mea,dau din casa unui strain care mi-a inchiriat-o.cauta matale un praf crunjos care se cheama"oister shell" adic este un fel de spartura de cochilie de stridie .domnii englezi al folosesc de mult prin nadele lor si mai spun despre el ca pe langa faptul ca ingreuneaza mixurile,da asa o textura ca poti uita de crupele de papusoi.englezii ai zic simplu"crunch factor.daca nu-l gasesti trebuie sa intrebi de altii si ti-l vei face singurSionut scrie:De curand am participat pe Peris la un concurs si am intalnit urmatoarea problema. Pestele l-am localizat in larg, la peste 110-120 m distanta.De lansat reuseam cat de cat, dar de nadit ioc.Bilele noastre erau usoare si le lansam maxim 90 m (erau si deshidratate).
Pentru cine vrea sa scape un "pic" din casa, va rog sa-mi destainuiti cateva metode de ingreunat "bilili"
Va multumesc!
Bile grele
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: Bile grele
Re: Bile grele
unii domni, romani inventivi dealtfel ,decat sa dea banii pe "oister shell" mai bine "suna un prieten" aflat in vacanta pe litoral sa le aduca si lor o sacosa de ..."nisip de constanta" de acolo de unde e mai ...intepator la talpi ...e acelasi lucru numai ca e..mult is gratisfilica scrie:Eu unul nu pot da din casa pt ca nu sunt in casa mea,dau din casa unui strain care mi-a inchiriat-o.cauta matale un praf crunjos care se cheama"oister shell" adic este un fel de spartura de cochilie de stridie .domnii englezi al folosesc de mult prin nadele lor si mai spun despre el ca pe langa faptul ca ingreuneaza mixurile,da asa o textura ca poti uita de crupele de papusoi.englezii ai zic simplu"crunch factor.daca nu-l gasesti trebuie sa intrebi de altii si ti-l vei face singurSionut scrie:De curand am participat pe Peris la un concurs si am intalnit urmatoarea problema. Pestele l-am localizat in larg, la peste 110-120 m distanta.De lansat reuseam cat de cat, dar de nadit ioc.Bilele noastre erau usoare si le lansam maxim 90 m (erau si deshidratate).
Pentru cine vrea sa scape un "pic" din casa, va rog sa-mi destainuiti cateva metode de ingreunat "bilili"
Va multumesc!
Re: .
[quote="marius.tim"]
Gabi tati nu cred ca i-ai zis Mosharului ca la ultimul concurs,la care ai picat linga mine,catapulta n-a fost in stare sa arunce decit 10pepeni ca la al unspelea,s-a dus drec' in mijlocul lacului cu tot cu pepene si inaintas,ai dracu' astia de la Sufix cu mama lor,bunatate de catapulta.Sa-l omor pe ala de pe malul celalalt si mai multe nu, basca a mai trebuit sa arunc 150pepeni cu catapulta.
@Marius, ca producator a "sculei" pomenite....imi cer scuze vecinilor de pe malul de vis-a-vis pentru "meteoriti in mecla"
......cam la ce distanta este malul de vis-a-vis?
Gabi tati nu cred ca i-ai zis Mosharului ca la ultimul concurs,la care ai picat linga mine,catapulta n-a fost in stare sa arunce decit 10pepeni ca la al unspelea,s-a dus drec' in mijlocul lacului cu tot cu pepene si inaintas,ai dracu' astia de la Sufix cu mama lor,bunatate de catapulta.Sa-l omor pe ala de pe malul celalalt si mai multe nu, basca a mai trebuit sa arunc 150pepeni cu catapulta.
@Marius, ca producator a "sculei" pomenite....imi cer scuze vecinilor de pe malul de vis-a-vis pentru "meteoriti in mecla"
......cam la ce distanta este malul de vis-a-vis?
- marian_oprea
- member
- Mesaje: 126
- Membru din: 15 Sep 2007 21:55
Carapacea pisata de scoica e ok, dar daca gresiti dozajul riscati sa va stricati masa de rulat. Cel mai bun ingredient pentru a da greutate boiliesurilor este pudra de var (limestone powder). Are o densitate impresionanta si daca o introduceti in mix intr-un dozaj de 10% obtineti niste boiliesuri excelente pentru nadit la distanta.
- alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
- Contact:
Salut domnule MARIAN,va rog frumos sa-mi spuneti care este cantitatea optima de calciu la in boilless.eu stiu ca este undeva sub 5%. este adevarat ?de asemenea stiam ca praful de var,care contine oxid de calciu mai mult de 50%, este folosit mai ales de braconierii de pastrav ,in apele de munte..stiu ca mareste greutatea ,dar eu unul am fost reticient in folosirea lui de frica reactiei cu apa .va rog sa nu mi-o luati in nume de rau.va salut!Fmarian_oprea scrie:Carapacea pisata de scoica e ok, dar daca gresiti dozajul riscati sa va stricati masa de rulat. Cel mai bun ingredient pentru a da greutate boiliesurilor este pudra de var (limestone powder). Are o densitate impresionanta si daca o introduceti in mix intr-un dozaj de 10% obtineti niste boiliesuri excelente pentru nadit la distanta.
.
Alex, o are Marian in magazinalex_mures scrie:marian
aceasta pudra e disponibila pe xxx ?