Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Gabi Milea
- member
- Mesaje: 151
- Membru din: 28 Oct 2008 22:13
Mesaj
de Gabi Milea » 02 Mar 2009 20:53
Pentru o buna legare si mecanica mix-ului foloseste CLO. Rolul sau principal este de a oferi mixului calitati la rulare, prin obtinerea unei paste extrem de maleabile, si boiliesului o textura poroasa, pentru o eliberare mai usoara a atractantilor in apa.
-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 09 Mar 2009 12:16
cipibm scrie:Gluten de grau,melasa,sirop de zahar,faina alba,blendurile de ficat,splina,sirop de artar,amidon etc.
amidon de porumb, proteina lactica WPC ( ambele super bune
)
-
gusti
- senior member
- Mesaje: 485
- Membru din: 17 Feb 2006 22:36
- Localitate: Timisoara
Mesaj
de gusti » 07 Dec 2009 22:20
aline incearca si cu miere de albine diluata cu apa.