Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
bursucu
- junior member
- Mesaje: 41
- Membru din: 03 Iul 2003 11:49
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de bursucu » 30 Aug 2004 10:30
Salut,
as vrea sa stiu daca ati folosit porumb de cauciuc si daca da, cum il folositi in ce montura?
Inca ceva, stie cineva daca sunt biodegradabile?
-
Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
-
Contact:
Mesaj
de Daniel Costache » 30 Aug 2004 11:03
Am folosit cam tot ce se gaseste pe piata. Rezista foarte bine la mai multe utilizari numai ca cele care sunt impregnate cu aroma nu si-o pastreza mai mult de o partida (cel putin pentru nasul meu). In apa se ridica foarte putin si nu au forta necesara ridicarii altor momeli.
Salutari din Miami
-
dwarf
- new member
- Mesaje: 15
- Membru din: 07 Sep 2004 14:17
Mesaj
de dwarf » 07 Sep 2004 15:01
Incearca ceva de firma - si vei vedea ca au si forta ascensionala suficienta si ca miros destul de mult ( cel putin 2-3 luni ) . Cel mai bun ramine cel de la Partridge !!
Fir Intins
-
Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
-
Contact:
Mesaj
de Daniel Costache » 07 Sep 2004 16:00
@dwarf
cand zici ca rezista 2-3 luni te referi la cele nefolosite sau la cele cu care ai pescuit deja?
Porumbul care mi-a ramas in ambalaj miroase si dupa un an (de vara trecuta) dar cel scaldat si-a pierdut aroma dupa 12h de stat in apa.
Salutari din Miami
-
dwarf
- new member
- Mesaje: 15
- Membru din: 07 Sep 2004 14:17
Mesaj
de dwarf » 07 Sep 2004 17:33
Miroase destul de puternic si dupa 1/2 an de folosire
Fir Intins