Boilies Carping Club
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Madalin Dirla
- member
- Mesaje: 296
- Membru din: 03 Feb 2008 08:49
- Localitate: bucuresti
-
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11
-
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11
-
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11
-
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11
- incepator_10
- junior member
- Mesaje: 94
- Membru din: 08 Feb 2010 16:22
- Localitate: Iasi
- zfcristian
- senior member
- Mesaje: 387
- Membru din: 01 Iul 2009 21:01
- Localitate: Bucuresti
Dar daca le comanzi la un magazin din Bucuresti ?!?!?!?incepator_10 scrie:Pe cand o sa gasim si noi produsele la magazinele de pescuit din tara?
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
-
- new member
- Mesaje: 6
- Membru din: 24 Iun 2010 23:13
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Buna,
Am cumparat si eu acum o luna o punga de un kg de boilie Classic Meat, am fost foarte multumit de ele,capturi frumoase si numeroase, in primul rand m-a atras compozitia lor.
Am avut o singura problema, de fiecare data cand bagam croseta prin bila aceasta se spargea sau se crapa. Trebuia sa am grija, sa introduc cu foarte mare atentie croseta pentru a putea folosi bila in stare normala. Cu siguranta aceste bile sunt facute foarte bine, nici nu vreau sa renunt la ele, si ma gandesc sa mai imi cumpar, dar as vrea sa stiu de ce aveam aceasta problema, erau ele vechi?
Legat de vechime, dupa de desfac o punga, cum ar trebui sa le pastrez mai bine si cam care este perioada in care ele raman la fel de bune ca la inceput?
Credeti ca cele cumparate acum o luna le mai pot folosi in aceleasi conditii?
Multumesc,
Am cumparat si eu acum o luna o punga de un kg de boilie Classic Meat, am fost foarte multumit de ele,capturi frumoase si numeroase, in primul rand m-a atras compozitia lor.
Am avut o singura problema, de fiecare data cand bagam croseta prin bila aceasta se spargea sau se crapa. Trebuia sa am grija, sa introduc cu foarte mare atentie croseta pentru a putea folosi bila in stare normala. Cu siguranta aceste bile sunt facute foarte bine, nici nu vreau sa renunt la ele, si ma gandesc sa mai imi cumpar, dar as vrea sa stiu de ce aveam aceasta problema, erau ele vechi?
Legat de vechime, dupa de desfac o punga, cum ar trebui sa le pastrez mai bine si cam care este perioada in care ele raman la fel de bune ca la inceput?
Credeti ca cele cumparate acum o luna le mai pot folosi in aceleasi conditii?
Multumesc,
Bogdan Tautan