Boilies Carping Club

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Costi P
new member
Mesaje: 12
Membru din: 31 Mar 2010 20:01
Localitate: bucuresti

Mesaj de Costi P » 17 Apr 2011 21:03

Boilesurile si pasta Carping Club, au reusit sa castige Cupa memoriala " Gabi Neamtu ", pe lacul Solacolu, cu o cantitate de 318 kg, in 72 h ( locul doi a avut in jur de 170 kg ), aceasta cantitate este si recordul pana in acest moment pe acest lac.

Multumim Cristi Rudeanu si Victorash pt tot !
Costi Pascu CS CPZ.

Avatar utilizator
jonny_23
member
Mesaje: 196
Membru din: 11 Mar 2008 22:55

Mesaj de jonny_23 » 18 Apr 2011 06:27

pozeee costi poze ca stiu ca ai
felicitari pt podium.la mai multe.
Mironov Ion Valentin
CS CARP ZONE
***www.barcute-plantat.com***
0726424099

Costi P
new member
Mesaje: 12
Membru din: 31 Mar 2010 20:01
Localitate: bucuresti

Mesaj de Costi P » 18 Apr 2011 09:47

Costi P scrie:Boilesurile si pasta Carping Club, au reusit sa castige Cupa memoriala " Gabi Neamtu ", pe lacul Solacolu, cu o cantitate de 318 kg, in 72 h ( locul doi a avut in jur de 170 kg ), aceasta cantitate este si recordul pana in acest moment pe acest lac.

Multumim Cristi Rudeanu si Victorash pt tot !
http://img641.imageshack.us/g/dsc0003wc.jpg/
Costi Pascu CS CPZ.

troutpwi
junior member
Mesaje: 47
Membru din: 21 Oct 2004 06:54
Localitate: Dambovita

Mesaj de troutpwi » 26 Apr 2011 15:08

cristian rudeanu scrie:Echipa Carping formata din Sorin Rudeanu si Nicusor Dinescu, a ocupat locul 1 in sectorul A si locul 2 in clasamentul general al concursului Cupa Primavarii desfasurat saptamana trecuta la Bunget.
Felicitari Sorin! Cunosc balta si stiu si in ce "companie" ati pescuit!
Fir Intins!

alex24
senior member
Mesaje: 401
Membru din: 29 Ian 2009 14:58
Localitate: bucuresti

Mesaj de alex24 » 26 Apr 2011 18:38

saluare am cumparat astazi 2 pungi de solubile 1 meat si 1 sweet mi se par un pic albicioase ( crapate ) la suprafata aveti idee din ce cauza sau asa a iesit acest lot ? sper ca totul sa fie in regula cu ele
numai bine
gata cu hamburgerul ca are prea mult colesterol
e bine maiden ? de acum doar produse bio :))

cristian rudeanu
junior member
Mesaje: 69
Membru din: 08 Mar 2004 12:11

Mesaj de cristian rudeanu » 29 Apr 2011 15:49

Nu imi dau seama ce ar putea fi ... Daca te referi nada din gama Clasic, aceste boiliesuri au culori mai putin intense decat cele din gama Premium, datorita continutului mai mic de Robin Red. Daca consideri ca este o problema cu produsele te rog suna-ma (0740.020.025) pentru a remedia situatia.

Laur
senior member
Mesaje: 309
Membru din: 13 Oct 2009 10:04
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Laur » 29 Apr 2011 21:42

Salut.
Care e treaba cu canepa macinata la 9 lei kg? Mai trebuie preparata sau o poti pune direct in groundbait? Care ar fi doza de canepa recomandata de voi la un kg de groundbait de 8 lei punga tot de la voi? Credeti ca prin adaosul de canepa mai pierde din liant si sa mai adaug niste lapte de porumb ca adeziv sau nu e nevoie...
Mersi.
Ultima oară modificat 29 Apr 2011 22:17 de către Laur, modificat 1 dată în total.

alex24
senior member
Mesaje: 401
Membru din: 29 Ian 2009 14:58
Localitate: bucuresti

Mesaj de alex24 » 29 Apr 2011 22:10

exact din gama clasic sunt deci nu am de ce sa am probleme :bere: sper sa fie prinzatoare;) ca bafta am destula :mrgreen: :mrgreen:
gata cu hamburgerul ca are prea mult colesterol
e bine maiden ? de acum doar produse bio :))

cristian rudeanu
junior member
Mesaje: 69
Membru din: 08 Mar 2004 12:11

Mesaj de cristian rudeanu » 30 Apr 2011 06:45

Laur scrie:Salut.
Care e treaba cu canepa macinata la 9 lei kg? Mai trebuie preparata sau o poti pune direct in groundbait? Care ar fi doza de canepa recomandata de voi la un kg de groundbait de 8 lei punga tot de la voi? Credeti ca prin adaosul de canepa mai pierde din liant si sa mai adaug niste lapte de porumb ca adeziv sau nu e nevoie...
Mersi.
Este spartura de canepa care a fost putin "aditivata" cu Sweet Amino, deci din puntul meu de vedere este gata de a fi folosita, insa daca doresti sa o mai prepari intr-un alt mod nu este nici o problema. Dozajul in care o poti adauga in groundbaiturile noastre nu este unul standard, insa trebuie sa ti cont de faptul ca este un ingredient care nu leaga, deci ai dreptate cand presupui ca trebuie adaugat un ingredient colant atunci cand doresti sa folosesti mai multa canepa intr-un mix.

cristian rudeanu
junior member
Mesaje: 69
Membru din: 08 Mar 2004 12:11

Mesaj de cristian rudeanu » 30 Apr 2011 06:48

alex24 scrie:exact din gama clasic sunt deci nu am de ce sa am probleme :bere: sper sa fie prinzatoare;) ca bafta am destula :mrgreen: :mrgreen:
Cu siguranta sunt prinzatoare! Fire intinse iti doresc si asteptam relatari de la "locul faptei" :-) .

Scrie răspuns