Ceas Ouechua 700W Geonaute

Anunturi vanzare -cumparare fara legatura cu pescuitul.

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Chinaman » 26 Feb 2015 12:38

CEAS QUECHUA W700 GEONAUTE
Pe scurt: arată altimetru, barometru, busola, termometru.
Condiții de testare: mai multe luni arată folosite pentru schi touring, ciclism montan, ciclism, drumeții, snorkeling.
Analiza: Unul dintre primele caracteristici ale acestui ceas este ușurința de utilizare. Utilizarea este complet intuitiv și se poate face fără a citi manualul. In aceasta este în mod clar superioară altor ceasuri Alti care le-am testat deja. Ușor de utilizat, care nu rima deloc cu număr limitat de funcții. Dimpotrivă, acest altimetru ceas oferă o mulțime de informații și este extrem de complet. Tablourile de bord de drumetii de ghidare (la înregistrarea la plimbare) sunt configurabile, puteți afișa valorile pe care doriți pe 3 ecrane cu o valoare de două pentru fiecare ecran. Valori a alege de la: altitudine, altitudine cumulativă maximă pozitiv cumulat negativ,, altitudinea minimă, timp de răsărit, timp apus, timp, rata de urcare, coborâre rata, rata maximă de urcare, rata maximă de coborâre, rata medie coborâre, viteza medie de urcare, diferenta de altitudine, temperatura, temperatura minimă, temperatura maxima, altitudine rămas, durata de înregistrare, busola ... Oricum, v-am spus că acest lucru a fost Alti foarte cuprinzătoare în datele se poate afișa.
Inregistrarile sunt disponibile în timpul înregistrării și după. S-ar putea fi de până la 10 de înregistrări diferite și 100 de ore. Acestea sunt disponibile prin intermediul meniului de date. Fiecare este numerotat și legată de o dată. În timpul consultării de fiecare dintre ele, vom vedea graficul de drumetii profil, timpul petrecut peste ținta, altitudinea a cristalinului, déniv +, déniv-, viteza maximă reducerea viteza maximă de urcare, rata medie ascensiune, rata medie de coborâre, durata totală a înregistrării, ora de începere, ora de terminare, altitudine max, mini altitudine . Deci, din nou, un număr foarte satisfăcător de valori colectate. Temperaturile maxime, medii și minime poate fi, probabil, nu regreta fi salvate în registru.
Cureaua de plastic este un pic rigid. Un pic mai multă flexibilitate ar fi fost frumos. Se pare relativ puternic și durabil, chiar dacă acesta a făcut un semn în timpul utilizării inițiale a ceasului.
Locuințe: volumul de locuințe este relativ conținut. Butoanele sunt usor de folosit chiar si cu manusi de asemenea mari. Carcasa este din plastic, cu excepția capacul din spate este din otel inoxidabil. El a deșurubat cu o monedă, schimbați bateria se poate face la domiciliu.Anunțul recomandă publicului să se schimbe bateriile în magazin pentru a limita riscul de a deteriora inelul și compromite sigiliul.

Funcții:
Altimetru. Fără a începe înregistrarea, puteți avea deja unele informații Alti mod. Așa că am altitudine (precizie de metri), rata de urcare (pozitive sau negative) în m / h și timp. Rata de urcare este la curent cu reactivitatea de ordinul a un minut.
Barometru: presiune la nivelul marii are sens doar dacă știți altitudinea și a fost actualizat .. Ecranul barometru oferă, de asemenea temperatură și barometrice tendință, toamna, creșterea sau stabilitatea. Ar fi fost frumos pentru a vedea graficul de presiune ca Suunto Core de exemplu.
Compass: grad de precizie oferă o valoare numerică în grad și o vedere cu punctele cardinale (S, SSW, SW ...)
Ora: Afișează ora, secunde, data de răsărit și apus de soare (. Pentru locul umplut la configurația unele orase din Franta, de exemplu)

Imbunatatiri: nu franceze, toate meniurile sunt în limba engleză. Nu cronometre (ieșiri numai înregistrate sunt programate cu o scară de timp în secunde, dar nu există nici cronometru obișnuit cu milisecunde), nr numărătoarea inversă. Mai mult de 3 vizualizări configurabile ar fi bine, sau cam asa ceva 3 domenii în loc de 2 sau mai puțin. Temperaturile de depozitare Max, minime și medii în evidențele. Vezi modului barometru grafic presiune.

Rezistenta la apa: am folosit o snorkeling, am declanșat butoanele sub apă (de obicei, ceasuri, nu-mi place că), nimic de raportat. Sigiliul arata bine. Este dat să fie impermeabil la 50m, care este bun.

Baterie: CR2032 buton baterie (acumulator adesea folosite pentru acest tip de produs).
Actualizare Fall 2013: august 2013 Eu folosesc acest ceas pentru un an și jumătate, apare indicatorul "baterie descărcată". Am schimba bateria (nu sigiliu de cauciuc în carcasă, dar ...), ceasul pare să funcționeze, dar câteva ore, ea începe să afișeze valori (temperatură și altitudine) deliranta, apoi a doua zi se stinge complet. Incerc cu un alt acumulator nou. Nimic nu va funcționa, nu se aprinde:-(.. Ne așteptăm de la quechua o altă copie a vedea, precum și informații suplimentare despre baterie schimba Anunțul spune: "Pentru a schimba bateria: contactați magazinul de unde ați achiziționat produsul. Va schimba le riscați deteriorarea sigiliului și afecta impermeabil ... ", dar cu siguranță nu există nici un sigiliu. ..

Concluzie: Am aprecia ușurința de utilizare a ceasului și numărul mare de informații și configurabilitate disponibile ecrane în modul de înregistrare. Dificultatea de a găsi vina real, cu acest ceas altimetru. Mai ales la acest punct de preț. Quechua a fost puternic.
Plus o baterie CR 2032 de rezerva!
PRET 349RON!
Relatii in privat sau la 0766282908 si 0721938683.
Marius.
Poze:
http://s1379.photobucket.com/user/arame ... %20Quechua
Rau e sa fi prost dar mai e sa nu-ti dai seama
Chinaman
senior member
 
Mesaje: 454
Membru din: 07 Aug 2012 11:50
Localitate: Bucuresti Prelungirea Ghencea


Înapoi la Anunturi de vanzare cumparare - altceva decat pescuit

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori