Pagina 1 din 1

Shimano tribal XS1 intensity

MesajScris: 02 Aug 2013 23:20
de marius.tim
Ma intereseaza acest model,insa la 3,75 lb intreb daca nu este foarte rigida.Tinand cont de modele vechi de la Shimano care la 3,5 lbs erau deja rigide.Si daca este cu mult mai rigida decat Supressa de 13,sau Fox horizon de 13.Blancul este acoperit total cu plasa de carbon 1k sau doar tronsonul de jos si prima parte a varfului?Daca puteti sa-mi dati cateva informatii.
Multumesc.

Re: Shimano tribal XS1 intensity

MesajScris: 06 Aug 2013 14:56
de mihai florescu
marius.tim scrie:Ma intereseaza acest model,insa la 3,75 lb intreb daca nu este foarte rigida.Tinand cont de modele vechi de la Shimano care la 3,5 lbs erau deja rigide.Si daca este cu mult mai rigida decat Supressa de 13,sau Fox horizon de 13.Blancul este acoperit total cu plasa de carbon 1k sau doar tronsonul de jos si prima parte a varfului?Daca puteti sa-mi dati cateva informatii.
Multumesc.


Salut
Lanseta este acoperita cu plasa de carbon pe talon si prima parte a varfului, pana la primul inel. Ca si actiune si rigiditate noile modelele ies din tiparele cunoscute la firma Shimano.
Modelul mentionat de tine nu are varful foarte rigid, ba pot spune ca este blandut pentru o lanseta de 3.75lb(iau in calcul modelul de lanseta Fox Horizon) Ca si ansambu este o lanseta puternica dar placuta, sau cel putin asa imi lasa impresia. As vrea sa pot sa le pescuiesc
;-)

MesajScris: 13 Aug 2013 15:38
de marius.tim
Multumesc Mihai,intre timp a aparut si un articol amanuntit despre Intensity si se pare ca cei de la Shimano au impins stacheta foarte tare in sus.