Vand scaun pescuit.. doar Cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Vand scaun pescuit.. doar Cluj
Scaunul e adus din Germania, a fost folosit la o singura partida de pescuit, picioarele reglabile independent pe inaltime, masuta atasata si suport pentru bat, spatar reglabil pana aproape la orizontala.
Modelul este identic cu cel din magazinul online totalfishing, "attack 9223", insa nu e attack
Pretul este 150 RON
Contact la 0747447739
Modelul este identic cu cel din magazinul online totalfishing, "attack 9223", insa nu e attack
Pretul este 150 RON
Contact la 0747447739
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele
-
- member
Re: Vand scaun pescuit.. doar Cluj
paul_m scrie:Scaunul e adus din Germania, a fost folosit la o singura partida de pescuit, picioarele reglabile independent pe inaltime, masuta atasata si suport pentru bat, spatar reglabil pana aproape la orizontala.
Pretul este 150 RON
Contact la 0747447739
Imi cer scuze ca intervin insa esti total deplasat cand spui ca se vinde numai celor din Cluj.Poate eu doresc acel scaun si sunt din Bucuresti ,banii mei au aer de bucuresti sau nu sunt primiti in Cluj?
Mor pe lumea care spune asa:doar celor din oras meu.Atunci construiti un site doar la Cluj si vindeti produse numai acolo.Sau in alte orase.
Ma scuzi te rog ca am intervenit si rog cei care doresc sa cumpere scaunul sa nu bage de seama ceea ce am spus eu.Cumparaturi placute celor din Cluj
SENIOR CRAP CLUB
-
- senior member
-
- junior member
in functie de interesul si nevoia de a vinde, ma deplasez sau nu la o firma de curierat. daca nu imi e nici urgent, il vand de acasa. il vrei, vii dupa el.
oricum, scad foarte mult sansele de vanzare.
paul, imi cer scuze, nu marefer la scaunul tau, am generalizat, intradevar sunt multe anunturi "doar pt orasul X"...
oricum, scad foarte mult sansele de vanzare.
paul, imi cer scuze, nu marefer la scaunul tau, am generalizat, intradevar sunt multe anunturi "doar pt orasul X"...
Poze nu i-am facut pentru ca modelul e exact ca si cel mentionat mai sus si scaunul e nou, nu se vede deloc folosit. Nu il trimit prin curierat pentru ca nu am in ce sa il impachetez, pe langa scaun mai e o cutie cu restul pieselor de fixare, masuta si nu vreau ca cei de la curierat, din greseala, sa il deterioreze, fiind material textil... s-ar refuza ulterior si de potentialul cumparator si nu prea m-ar multumi nici pe mine, nu are nici un sens sa ma complic. Comentariilor de mai sus poate le-am raspuns, nu tin intr-atat la originea de Clujan incat sa nu vreau sa nu vreau ca alte persoane sa beneficieze de produsul respectiv.
Inca disponibil
Multumesc!
Inca disponibil
Multumesc!
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele
-
- senior member
-
- member