Jacheta Impermeabila-Respirabila SIMOND+BONUS SURPRIZA

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Chinaman » 27 Iul 2015 07:16

PENTRU PESCARII IMPATIMITI CARE STAU PE BALTA CHIAR SI ATUNCI CAND PLOUA CU GALEATA:))
Vand jacheta Alpinism Light Simond NOUA!
Impermeabilitate : Material cu membrană 3 straturi (10 000mm), fermoare etanşe.
Libertate de mișcare : Croială ergonomică, coate preformate, glugă reglabilă. Uşoară: 360g mărimea L.
Respirabilitate : Membrană respirantă (RET=8). Buzunare dublate cu plasă.
Compatibilitate : Gluga se poate purta cu cască, fermoar cu dublu cursor pentru acces la ham.
Vizibilitate : Culori ce se disting pe zăpadă sau stâncă, inserţii reflectorizante.
Informatii tehnice
Impermeabilitatea materialului : Rezistenţa materialului este măsurată la o presiune a apei exprimată în mm pe coloană de apă (test în conformitate cu norma ISO 811). Cu cât presiunea e mai mare, cu atât materialul e mai impermeabil. Astfel, un material cu o impermeabilitate de 2000mm rezistă la presiunea exercitată de 2000mm de apă (ceea ce corespunde unei ploi de 2 ore).Cu o impermeabilitate de peste 10000mm, jacheta Alpinism Light asigură un nivel foarte ridicat de impermeabilitate.
Impermeabilitatea jachetei : Jacheta Alpinism Light a fost validată în urma unui test sub duş (100 litri de apă/m²/oră timp de 4 ore).Acest test reproduce condiţiile unei furtuni puternice la munte.Pentru orice informaţii suplimentare consultaţi site-ul Novadry.com
Respirabiliatea materialului. : Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară indicele RET (test conform cu norma ISO 11092).Cu cât indicele e mai mic, materialul evacuează vaporii de apă generaţi de corp, fiind astfel mai respirant. Dacă RET este mai mic de 9 (ca în cazul jacheteiAlpinism Light), materialul este respirant. Dacă indicele este mai mare de 9 şi mai mic de 12, materialul nu este respirant.
Respirabilitatea jachetei. : Pe lângă respirabilitatea materialului principal, plasele de la nivelul buzunarelor contribuie la îmbunătăţirea confortului termic. Plasa nu împiedică evacuarea vaporilor de apă spre deosebire de materialul principal.În plus, acestea contribuie la aerisirea jachetei când buzunarele sunt deschise.Reglarea părţii inferioare a jachetei (strângere cu ajutorulu unui cordon elastic cu opritoare) şi a manşetelor (cu ajutorul unor benzi cu arici) permite controlarea aerului care intră prin aceste zone.
Buzunare : Buzunarele sunt poziţionate astfel încât să poată fi uşor de utilizat atunci când purtaţi un ham peste jachetă. Jacheta Alpinism Light este prevăzută şi cu un buzunar interior cu fermoar.
Fermoar : Fermoarul principal de ultimă generaţie al jachetei Alpinism Light oferă impermeabilitate ca şi fermoarele siliconate clasice (asemănătoare celor de la buzunare). În plus, sunt flexibile, ceea ce contribuie la compresibilitatea jachetei când se depozitează.Mai mult, acest fermoar este mai uşor de folosit ceea ce contribuie la prelungirea duratei de viaţă a produdului.Fermoarul cu dublu cursor permite utilizarea unui ham pe sub jachetă.Datorită şnururilor, poate fi folosit şi când purtaţi mănuşi.
Glugă : Gluga poate fi purtată sub casca de alpinism. În plus, se poate regla în funcţie de nevoi. Viziera semi-rigidă asigură un plus de protecţie la nivelul frunţii şi al ochilor. Gulerul înalt oferă protecţie la nivelul bărbiei.
Mărime : XXL.
Culoare : albastru.
Greutate : Greutate: 360 g pentru mărimea L
Mai multe detalii aici:
http://www.simond.com/en/cat/Men-s_clot ... ght_Jacket
Relatii la 0766282908 sau 0721938683
PRET 250ron fara transport plus un bonus surpriza!!!
Poze:
http://s1379.photobucket.com/user/arame ... how/Simond
Rau e sa fi prost dar mai e sa nu-ti dai seama
Chinaman
senior member
 
Mesaje: 454
Membru din: 07 Aug 2012 11:50
Localitate: Bucuresti Prelungirea Ghencea


Înapoi la Anunturi de vanzare-cumparare - numai pescuit

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori