tica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
krockodiluL
- junior member
- tudorgabriel
- veteran
-
krockodiluL
- junior member
@tudorgabriel
eu am avut o experienta cam trista cu o mulineta banax omega 40h.mai precis i sau dus pinioanele,cind am agatat si eu o stiuca mai marisoara si n-avea voie.despre mulineta care zici tu nu am ce parere sa-ti zic pt ca n-o cunosc.eu unul m-am"jurat"sa nu mai iau banax de nici un fel.asta e!
p.s.
mie tica mi-a produs numai "FERICIRE"

eu am avut o experienta cam trista cu o mulineta banax omega 40h.mai precis i sau dus pinioanele,cind am agatat si eu o stiuca mai marisoara si n-avea voie.despre mulineta care zici tu nu am ce parere sa-ti zic pt ca n-o cunosc.eu unul m-am"jurat"sa nu mai iau banax de nici un fel.asta e!
p.s.
mie tica mi-a produs numai "FERICIRE"
- tudorgabriel
- veteran
ce sa zic,nu stiu,dar daca intri pe banax si ai sa vezi pretul ei ......ai sa-ti faci alta parere
intre noi fie vorba aceasta mulineta este ptr. un alt fel de pescuit despre care tu mai ai de invatat
eu folosesc fir de 0.60 mm ,bete cu putere 400-700,greutate de 350gr,asta inseamna apa de 15-20 chiar si 30 m adancime,curent puternic si ....somn de .......> 15 kg 
intre noi fie vorba aceasta mulineta este ptr. un alt fel de pescuit despre care tu mai ai de invatat
-
krockodiluL
- junior member
@TUDOR
pt cultura ta generala afla ca pescuiesc preponderent pe prut,dar asta nu inseamna ca tre sa-mi dau cu parerea despre cineva pe care nu-l cunosc numa asa ca mi-a jignit sculele;
apropo-s-a luat somn de 24 kg la fir de 0.30 si cirlig de 6 dar daca tie-fir intins!ti place sa remorchezi pestele e treaba ta-fir intins!
SARBATORI FERICITE!
p.s.
am uitat sa te intreb unde lucrezi.poate esti PR-MANAGER la banax

pt cultura ta generala afla ca pescuiesc preponderent pe prut,dar asta nu inseamna ca tre sa-mi dau cu parerea despre cineva pe care nu-l cunosc numa asa ca mi-a jignit sculele;
apropo-s-a luat somn de 24 kg la fir de 0.30 si cirlig de 6 dar daca tie-fir intins!ti place sa remorchezi pestele e treaba ta-fir intins!
SARBATORI FERICITE!
p.s.
am uitat sa te intreb unde lucrezi.poate esti PR-MANAGER la banax
- CrocO-dilu
- junior member
- tudorgabriel
- veteran
Nu fi suparat,dar am dreptate referitor la stilul de pescuit despre care iti spuneam
nu consider ca mi-ai jignit sculele ptr.ca nu au personalitate sunt niste simple unelte ptr.mine
apropos,la prut pescuiesc din 1982,a fost primul an in care am fost la prut si sunt indragostit de el,dar iti spun eu niste locuri pe Dunare unde arunci 50 m de fir si cand ajunge plumbul pe fund firul este linga mal,deci adancime nu gluma si mai sunt si praguri unde firul de 0.40 mm este subtire
sa-ti mai spun un secret,am prieteni care pescuiesc in aceste locuri cu fir textil de 0.38 mm
asa ca nu fi suparat,si eu cand am inceput sa pescuiesc cu alti prieteni pe asemenea locuri m-am dus cu fire de prut,siret,balta,dar cand am vazut ca se rupeau ca ata si la prag si la peste am trecut pe stilul lor de pescuit si .....am avut rezultate
Sarbatori Fericite
P.S.nu lucrez la banax,lucrez in cu totul alt domeniu
Sarbatori Fericite
P.S.nu lucrez la banax,lucrez in cu totul alt domeniu
-
krockodiluL
- junior member