Mulineta spod

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dani_s
member

Mulineta spod

Mesaj de dani_s » 07 Apr 2008 20:09

As vrea sa stiu ce fel de mulineta folositi pt spod deoarece vreau sa-mi achizitionez una noua si nu sunt foarte decis poate ma ajuta cineva cu un sfat bun.MUltumesc!

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 07 Apr 2008 20:43

tinand cont de faptul ca nu poti arunca cu spodul atat de departe cat arunci o montura, e recomandat sa folosesti un ansamblu cat mai performant. Danny Fairbrass spune intr-unul din filmele subacvatice ca ar trebui sa folosim cea mai buna mulineta pe care ne-o putem permite. Eu ii dau dreptate. Iar mulineta cea mai potrivita e Daiwa Emblem Spod.

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 08 Apr 2008 06:19

mikecarp scrie:tinand cont de faptul ca nu poti arunca cu spodul atat de departe cat arunci o montura, e recomandat sa folosesti un ansamblu cat mai performant. Danny Fairbrass spune intr-unul din filmele subacvatice ca ar trebui sa folosim cea mai buna mulineta pe care ne-o putem permite. Eu ii dau dreptate. Iar mulineta cea mai potrivita e Daiwa Emblem Spod.
De acord cu tine !
Daiwa Emblem Spod !
:lol:
Practica , pe balta se face!!!

Scrie răspuns