Rugaminte
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
.
Vino in vizita la Peris intre 25-28 septembrie la OVER10...si o sa ne vedem.chaperone01 scrie:Mi-ar place sa ne vedem odata pe o balta, mai ales cu CristianSurdu, dar asta dupa ce imi schimb lansetele si mulinetele banax helicon de KK-at si sa ramana cu gura cascata. Sau te invit CristianSurdu sa-ti faci si tu o prezentare asa cum mi-am facut eu.
-
- member
Re: .
...in vizita numai...fara echipament sa nu ii sperii pe saracii aia de la OVER10CristianSurdu scrie:Vino in vizita la Peris intre 25-28 septembrie la OVER10...si o sa ne vedem.chaperone01 scrie:Mi-ar place sa ne vedem odata pe o balta, mai ales cu CristianSurdu, dar asta dupa ce imi schimb lansetele si mulinetele banax helicon de KK-at si sa ramana cu gura cascata. Sau te invit CristianSurdu sa-ti faci si tu o prezentare asa cum mi-am facut eu.
Crap daca nu prind un crap:)))
- George Iorga
- maniac
- cezar oprea
- senior member
adica cel mai bine ar trebui investit in nada de calitate,am avea cele mai bune rezultate ...direct proportionale cu investitia. foarte multi pescari au un set de lansete de pe la europa si mulinete la fel dar cheltuie 1000 euro pe o barcuta si...prind peste...mult peste fata de altii...
PS: eu nu am barcuta...inca
PS: eu nu am barcuta...inca
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro
www.holdemstars.ro
- George Iorga
- maniac
Absolut corect ...si-as mai spune ca: placerea de a pescuii nu presupune echipament scump ,insa placerea de a prinde cere nada buna !carprom scrie:Ba Fratilor, lasa-ti lauda, mergeti la pescuit, si nu uita-ti un lucru, pestele se uita la ce e in apa, ci nu pe mal
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
da' de unde!cortul,rod podul, sacii de dormit,patul astea toate "etalate" scot pestele.habar nu aveti!iorga george scrie:Absolut corect ...si-as mai spune ca: placerea de a pescuii nu presupune echipament scump ,insa placerea de a prinde cere nada buna !carprom scrie:Ba Fratilor, lasa-ti lauda, mergeti la pescuit, si nu uita-ti un lucru, pestele se uita la ce e in apa, ci nu pe mal
Ultima oară modificat 18 Aug 2008 16:03 de către flycarp, modificat 1 dată în total.
- Vlasin Florin
- maniac