SFAT
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
- Daniel Costache
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
- Pop Florin
- veteran
Intr-adevar Daniele rola de Mask e undeva la 700.000 de leiDaniel Costache scrie:Florine dar zii si cat e rola![]()
![]()
![]()
![]()
si parca nu-ti mai vine a rade![]()
![]()
Tin sa precizez Daniel ca nici firele Sufix nu sunt de aruncat , din contra sunt foarte bune si chiar unele cum ar fi Stealt skin-ul , XL-ul le folosesc si eu cu mare placere si fara 'surprize'.
Singurul produs Sufix pe care nu-l folosesc este LEADCOREUL , deoarece le - am incercat pe cele de Korda si Fox si sunt net superioare , bineinteles ca te cam rupe la buzunar
Fir intins
-
PANAIT CEZAR
- senior member
RASPUNS
Nu doresc fire ieftine,vreau fire bune.Cind intr-o zi s-au rupt pur si simplu trei forface,problema m-a lasat FARA CUVINTE.Mai luind in calcul ca acea zi a fost singura in care am avut trasaturi,NO COMENT.Incepusem sa ma intreb:"N-or fi si crapi mai mici pe aici sa nu-mi mai rupa forfacul?"Dorinta mi-a fost indeplinita:Am mai avut doar doua trasaturi ,pesti care i-am scapat la vreo 4-5 metri de mal.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
Re: RASPUNS
Ca. 25 si este Textil invelit in Flouorocarbon.PANAIT CEZAR scrie:Nu doresc fire ieftine,vreau fire bune.

-
PANAIT CEZAR
- senior member
INTREBARE
Pe ce cirlig il pot folosi?Cred ca e pentru forfac rigid.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!