am si eu o intrebare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
NU SUNT DAR LA INCEPUT NU AI PESCUIT CU TELESCOPICE
cred ca 90% din noi au pescuit si cu telescopice si nici alea de firma am o telescopica cu 15 marci germane de la turci din istambul direct cred ca am scris bine, are 11 ani e undita mea de suflet nu o las acasa niciodata chiar daca nu pescuies cu ea si mai si prinde din cand in cand
cred ca 90% din noi au pescuit si cu telescopice si nici alea de firma am o telescopica cu 15 marci germane de la turci din istambul direct cred ca am scris bine, are 11 ani e undita mea de suflet nu o las acasa niciodata chiar daca nu pescuies cu ea si mai si prinde din cand in cand
- Dan Pop-Coman
- veteran
Eu am pescuit numai cu telescopice si am prins cu ele pesti de peste 20 kg.Le consider foarte comode la transpoprt, bune daca nu ai nevoie de aruncari mai lungi de 100 m si au un pret ok.Cine stie sa lucreze cu un peste mare,il scoate fara probleme si cu un telescop.Anul asta imi voi lua si eu bete din 2 sau 3 buc,nu pt. faptul ca nu ar mai fi bune telescoapele,pt. ca le voi baga la somn si doar pt. faptul ca betele din 2 sau 3 bucati arata mai bine pe senzori.
Porcarie,se indoaie de zici ca ii sar telescoapele.
@ jenel,
nu am pescuit nici macar la inceput cu telescop,sa stii ca nici acum nu posed ceva de xxx dar am preferat niste lansete de crap.
@ dp-c,
Dane eu nu am contestat ca se poate prinde peste cu un bat telescopic, ci doar am spus ca parere mea este ca betele telescopice sunt ptr pescuitul mari.
Un alt amanunt , la betele telescopice in general dupa cativa pesti mai rasariti tronsoanele incep sa aibe joc.
@ jenel,
nu am pescuit nici macar la inceput cu telescop,sa stii ca nici acum nu posed ceva de xxx dar am preferat niste lansete de crap.
@ dp-c,
Dane eu nu am contestat ca se poate prinde peste cu un bat telescopic, ci doar am spus ca parere mea este ca betele telescopice sunt ptr pescuitul mari.
Un alt amanunt , la betele telescopice in general dupa cativa pesti mai rasariti tronsoanele incep sa aibe joc.
Carpfishing... A way of life!