sugestie lanseta spod + mulineta

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mariuskelemen
new member

alegere Spod

Mesaj de mariuskelemen » 19 Mai 2007 22:27

voicua scrie:Marius prietene,despre Fox Warrior Spod numai cuvinte de lauda.Dupa parerea mea nu se compara cu Sert.Sunt cam acelasi pret,dar calittati diferite.Le poti achizitiona din magazinele de profil la pret de 260 lei,deci nu e diferenta prea mare de bani.Daca esti obisnuit cu lansete de 3,60m vei fi super multumit. :bere:
Fox worrior are 5 oz , asta inseamca ca pot arunca cat si la ce distana?

O racheta mare plina cat are?

Eu am 1.73/55 kg fac fata la o asemenea lanseta nu este prea puternica si nu o sa pot sa arunc prea mult. o buna idee ar fi o lanseta de spod mai mica ca lbs si sa o arunc de mai multe ori?

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 20 Mai 2007 04:24

Vezi pe ,,CARPIO" Fox Warrior Spod ,pret 275 lei,si cautarile ar putea continua... 8)
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

mariuskelemen
new member

Alegere Spod

Mesaj de mariuskelemen » 20 Mai 2007 08:41

voicua scrie:Vezi pe ,,CARPIO" Fox Warrior Spod ,pret 275 lei,si cautarile ar putea continua... 8)
Am vb cu cei de la carpio si din pcate nu au pe stoc si nu aduc decat peste 2-4 saptamani. si eu am nevoie mai repede. pretul este super bun , in celelalte magazine pe unde am mai gasit e pe la 330 RON.

Problema mea e sa ma decid ce sa iau si mi s-ar potrivi cel mai bine

raducu
senior member

Re: alegere Spod

Mesaj de raducu » 20 Mai 2007 13:12

mariuskelemen scrie:
voicua scrie:Marius prietene,despre Fox Warrior Spod numai cuvinte de lauda.Dupa parerea mea nu se compara cu Sert.Sunt cam acelasi pret,dar calittati diferite.Le poti achizitiona din magazinele de profil la pret de 260 lei,deci nu e diferenta prea mare de bani.Daca esti obisnuit cu lansete de 3,60m vei fi super multumit. :bere:
Fox worrior are 5 oz , asta inseamca ca pot arunca cat si la ce distana?

O racheta mare plina cat are?

Eu am 1.73/55 kg fac fata la o asemenea lanseta nu este prea puternica si nu o sa pot sa arunc prea mult. o buna idee ar fi o lanseta de spod mai mica ca lbs si sa o arunc de mai multe ori?
Fox W este o lanseta puternica dar se incarca mai usor ca alte spoduri,este mai elastica,mai blanda putem spune.......deci s-ar putea sa faci treaba cu ea. Poti nadi cu racheta si cu alte lansete,care nu sunt Spoduri dar nu asi indica nimanui o lanseta sub 3.5lbs pentru ceea ce vrei tu. Rachetele sunt mai mari sau mai mici in functie de ce vrei tu. Cel mai bine este sa mergi in magazine si sa vezi la fata locului cum "simti" ansamblul,sau pe lacuri la altii care au asa ceva. Eu am nadit foarte bine cu o racheta medie folosind un bat Mustang de 3.5lbs si 3.90m.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 20 Mai 2007 13:19

In legatura cu distanta de aruncare, conteaza foarte mult de bat,mulineta,fir dar si de tehnica ta. Pentru a ajunge la performante in aruncare toate aceste conditii trebuie sa fie indeplinite si tehnica se castiga in timp si prin exercitiu mai mult sau mai putin in functie decat esti de "talentat" la acest capitol.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

DANEZU
member

Mesaj de DANEZU » 20 Mai 2007 13:27

@mariuskelemen''''O racheta mare plina cat are? ''''
racheta de la korda incaracata cu porumb imbibat are cam 115g- 120g
nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta fox-ului. In legatura cu mulineta este bine sa-l combini cu ceva cu tambur cat mai mare si subscriu si eu tot pentru oryx.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

mariuskelemen
new member

Alegere Spod

Mesaj de mariuskelemen » 20 Mai 2007 14:19

In privinta mulinetei am sa pun pe ea okuma axeon e65 sau oryx asta e clar.

La lanseta de spod trebuie sa ma hotarasc, din ce am citit Fow Worrrior ar fi buna. am mai vazut multe pareri bune despre shimano tribal(astept un pret) si apoi ma decid.

Cat despre aruncarea in sine sunt constient ca depinde de stilul de aruncare, stil care cu siguranta al sa-l inbunatatesc insa in prima faza conteaza sa ai scula care sa iti permita sa ajungi sa arunci bine si departe.

Am nadit si cu lanseta mea de 3.5lbs UK Carp Force dar cu racheta mica, si a fost bine insa pe timp ce cresc aruncarile in lungime(nu am o experienta f mare in tehnica de aruncare) cu siguranta imi trebuie si o lanseta care sa arunce mai departe folosind greutati mai mari. Este o idee si sa da-i cu racheta mica insa pierzi prea mult timp nadind.

mariuskelemen
new member

Mesaj de mariuskelemen » 20 Mai 2007 14:57

si chiar shimano beast master spod - astea cum sunt?

Nick
member

Mesaj de Nick » 21 Mai 2007 07:42

Shimano Beast Master Spod: fffff bune!
Am unul de ceva vreme si nu am avut probleme.

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 21 Mai 2007 11:31

Beastmaster sunt putin mai rapide si mai solide decat Warrior (parerea mea), duce rachete mari, eu am asa ceva si dau cu racheta Korda si Fox pentru boilies, si sunt foarte multumit, trebuie sa ai un degetar de calitate si ceva fibra sa incarci cum trebuie spodul. Tribalul e mai scump decat cele doua cam 150E. Vezi ca mai este de la JRC Skyliner Spod 4.25lb la vreo 200 ron. Nu te grabi, pune mana pe ele inainte daca poti, daca nu o sa te obisnuiesti.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Scrie răspuns