Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
tudor oprescu
- Moderator
-
perchot scrie:Salut Tudor!
Stiu ce-i Yo-Zuri Hybrid (un melanj de nylon si fluorocarbon). Eram curios daca nu e prea rigid in asezarea sa pe tamburul unui Shimano Baitrunner in cazul unui fir de 15-20 lbs sa zicem. In state se foloseste foarte mult pe mulinetele de cast si e extrem de apreciat. Pt mulinete de spinning exista varianta ultrasoft.
In plus am vre-o doua role de seaguar de 15 & 20 lbs. pe care le folosesc pt leader la spinning. Ma gandeam daca se pot folosi si ca linie principala la crap tzinand cont ca pe ambalajul rolelor e simbolizata si o mulineta de spinning.
Ai o recomandare speciala de fir pt crap?
Merci!
Scuze Perchot.
Nu mai intrasem pe aceasta sectiune si nu-ti vazusem intrebarea.
Eu fiind pescar de crap mai mult ocazional nu am testat multe fire speciale pentru crap. Utilizez Berkley trilene pentru ca pe asta-l gasesc la inaltimea buna pe raion.

Cand nu e asta iau oricare altul la un diametru in jur de 0,30mm, deci 11-12 lbs.
Tudor
-
perchot
- junior member
tudor oprescu scrie:
Scuze Perchot.
Nu mai intrasem pe aceasta sectiune si nu-ti vazusem intrebarea.
Eu fiind pescar de crap mai mult ocazional nu am testat multe fire speciale pentru crap. Utilizez Berkley trilene pentru ca pe asta-l gasesc la inaltimea buna pe raion.

Cand nu e asta iau oricare altul la un diametru in jur de 0,30mm, deci 11-12 lbs.
Tudor
Buna asta cu inaltzimea raionului! Mergand pe aceasta logica, pentru conservarea bugetului ar trebui ca Lucky-Craft-urile sa fie aranjate sus de tot...
Si eu ies tot ocazional la crap. Spinning-ul e mai activ pt mine si raman "cu mainile curate"
Care-au fost cei mai grei pesti prinsi cu Trilene-ul de 12? Tzi-a cedat vre-o data (la fir ma refer

)? Ma tot gandesc sa pun un Hybrid pe Shimano Baitrunner-ul meu dar mi-e sa nu fie prea rigid?! In final cred ca ma voi orienta cum am mai zis spre un Maxima Chameleon.
Merci!
-
tudor oprescu
- Moderator
-
Pe Trilene am avut cel mai greu CRAP scos de mine. 10,2KG. Deci merge. Dar la crap nu am recorduri pentru ca din cele cam 100 de zile de pescuit pe care le fac pe an nu consacru decat 3 sau maxim 4 la crap. Si de obicei e si o lanseta de somn pe acolo !
Lucky Craft pot fi la orice inaltime, tot ajung la mine. Am acum si multe alte marci japoneze. Ce vrei ? Ebay ti le aduce in cutia de scrisori !
Tudor
-
perchot
- junior member
Asa-i: e-Bay-ul da dependentza mai mare decat tzigara (indiferent ce-i infasurat in foitza de hartie)
Problema-i ca eu am aceeasi cutie de scrisori cu sotzia, iar balantza pe VIZA e doar la un click distantza din fotoliu!

-
tudor oprescu
- Moderator
-
perchot scrie:Asa-i: e-Bay-ul da dependentza mai mare decat tzigara (indiferent ce-i infasurat in foitza de hartie)
Problema-i ca eu am aceeasi cutie de scrisori cu sotzia, iar balantza pe VIZA e doar la un click distantza din fotoliu!

Asta e o mare greseala ! Traiesc cu aceeasi femeie din 1984, avem patru copii, nu avem nimic in comun (ca bunuri, fiecare cu ce a cumparat), nu stiu cat castiga si nici ea nu stie cat castig. Ce bine e !
Tudor
-
perchot
- junior member
Transparentza, Tudoreeee! Fluorocarbon, nu alta!