orca este un product prologic?florin-v scrie:CEL MAI BUN SFAT !!!!!!!!!! NU VA LUATI ORCA DE LA PROLOGIC.......![]()
![]()
![]()
curios nu am vazuto in catalogul de la ei.in schimb am vazuto pe vreo alte citeva site (diferite)
acum hai sa vorbim serios.chiar asa rea precum te-ai plins nu e.
oricum la pretzul asta....mai puneai 50 euro si itzi faceam eu una de stiropor
o barca serioasa costa cel putzin dublu.chestia cu acumulatoru cu 2 drumuri...nu stiu ce sa zic.eu am probat orca,si pot spune ca acumulatoru tine mult mai mult.
nu stiu ce a fost la tine.acumulator vechi?neincarcat corespunzator?tzinut in frig?...cine stie
ce m-a nemultzumit pe mine la orca este faptul ca nu potzi pune un sonar serios pe ea,si din pct-ul meu de vedere nu merita sa investesti intr-o barca fara sonar,deorece pescuiesti in orb
daca tot vrei ceva de precizie atunci una cu sonar.aici este si raspunsul pt matrixx vis a vis de barcutza cealalta
cealalta e o bijuterie,(bineinteles varianta cu sonar) dar trebuie sa te gindesti daca merita sa investesti 1200euro intro jucarie pt copii mari
oricum pretzul (1200euro) e foarte bun fatza de ce am vazut la alte barci,(aprox la aceeasi calitate)
becker -1400-1600euro
si daca sintetzi interesatzi am sa incerc sa scanez 2 articole di carp miror in care sint testate,comparate si evaluate diferite barci
adevarul e ca sint niste bijuterii,dar fara sonar nu prea are nici un sens,cu sonar sint foarte scumpe...
www.becker-fishing-tackle.de
www.planet-vopi.de
www.schrijvermodelbouw.nl
www.futterboot.de
www.mach1futterboote.shop.t-online.de
sau varianta mai ieftina,constructzie proprie.in internet circula tot felul de cartzi de navomodele,un motor costa de la 15 euro in magazinele de hobby,telecomanda cu 6 canale (tot sistemul) se poate gasi de la 50 euro...carena se poate face din fibra de sticla si mai trebuie un pic de munca.problema e ca un sonar care sa emita la 200-300m costa de la 500 euro in sus si aici nu mai merge economisit