udvarhely scrie:am avut k-karp am vandut si am luat iar
Fox Warrior VS Prologic Tournament VS KKarp Eternity
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Ultima oară modificat 13 Feb 2009 17:11 de către Levi, modificat 1 dată în total.
-
boby buzatu
- junior member
mai sint si alte variante......boby buzatu scrie:fox worrior elite de 3,90 se face doar in varianta 3,25 lb,asa ca nu prea merge sa le comparati cu bete din alte categorii...am avut fox-urile si pot spune ca sunt niste lansete usoare,placute in drill,dar limitate dpdv al distantei(personal nu am depasit 120-125 m)
chestia cu distanta e relativa ....depinde de mai multi factori......
CS Ovidius
-
boby buzatu
- junior member
- marius.tim
- veteran
Se poate arunca linistit peste 140 mt cu Fox Elite.Dar nu cu plumb de 106 gr pentru ca blancul se incarca optim cu 115 gr.Mai e nevoie de o mulineta buna,un fir de calitate si aptitudini din partea pescarilor.boby buzatu scrie:claudiu,
fox worrior elite de 3,90 se face DOAR in varianta 3,25lb si orice le-ai face nu sunt bete de distanta...apropos,tu cat arunci cu ele cu plumb de 106gr?
Aum vazut o gramada de lansete bunicele desfintate de pescari care le-au avut si le-au vindut pentru ca n-au stiut sa la foloseasca la capacitatea maxima.Si incA CEVA Eliturile arunca si plumbi de 120gr fara sa fortezi lanseta,asa ca mai ginditi-va inite de a face afirmatii din auzite.
Team Select Bait Romania
- marius.tim
- veteran
Chestia cu distanta nu e de loc relativa,e o ecuatie cu raspunsul in alta gama de lansete.Dar asta nu se cunoaste din experienta tastaturii,dind note lansetelor dupa ce citesti ce scriu altii pe forum ci pierzind ore pe malul apei cu diferite tipuri de lansete si mulinete,incercind toate vartiantele pentru ca mai apoi sa ceva cunostinte legate despre o anumita lanseta.Apropo asta e valabila si la swingere........claudiu77 scrie:mai sint si alte variante......boby buzatu scrie:fox worrior elite de 3,90 se face doar in varianta 3,25 lb,asa ca nu prea merge sa le comparati cu bete din alte categorii...am avut fox-urile si pot spune ca sunt niste lansete usoare,placute in drill,dar limitate dpdv al distantei(personal nu am depasit 120-125 m)http://www.foxint.com/catalogues-produc ... section=17
chestia cu distanta e relativa ....depinde de mai multi factori......
Team Select Bait Romania
- marius.tim
- veteran