Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Schumi
- veteran
mikecarp scrie:@ Schumi,
Ce firma este, de une ai luat-o si cat costa, te rog?
1 - "Capture"
2 - Sipcarp (nu avea decat una singura ratacita si nu mai aduce)
3 - 290 lei
-
al_crapone
- junior member
-
Husa "Laserfish" 110 lei, 6 betze de 3,90m , cu multeeee buzunare pt ...alea, alea.
"Vanzator" - Energofish
EU imi tzin mulinetele in geanta "lor"

Century NCS & BBRLC...yammiii

-
Schumi
- veteran
al_crapone scrie:Husa "Laserfish" 110 lei, 6 betze de 3,90m , cu multeeee buzunare pt ...alea, alea.
"Vanzator" - Energofish
EU imi tzin mulinetele in geanta "lor"

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea,eu m-am convins in timp ca zicala - primesti ce platesti - este adevarata in 99% din cazuri.
-
cezar oprea
- senior member
-
@mikecarp
Poate o sa razi ...ai vazut vreodata husele de la Gipo,Attack?Eu am cumparat una pt 6 lansete echipate cu mulinete cu 299 ron,foarte tare.Facuta din cordura.Nu este reclama ,am cautat mult pt 6 bete echipate si toata lumea spunea ca nu exista...fals exista si la Shimano,dar pretul cred ca este nejustificat 200euro(la GIPO

),oricum am, avut cu ce sa o compar pe cea care am cumparat-o.Mai are una pt 4 bete echipate ,care costa cred 230 ron,la fel de rezistenta.Am intrat la Gipo total fara tinta si...am facut o achizitie super ok.Du-te sa le vezi si raspunde-mi dupa aceea.
-
catalin_marcu
- junior member
-
cezaro scrie:@mikecarp
Poate o sa razi ...ai vazut vreodata husele de la Gipo,Attack?Eu am cumparat una pt 6 lansete echipate cu mulinete cu 299 ron,foarte tare.Facuta din cordura.Nu este reclama ,am cautat mult pt 6 bete echipate si toata lumea spunea ca nu exista...fals exista si la Shimano,dar pretul cred ca este nejustificat 200euro(la GIPO

),oricum am, avut cu ce sa o compar pe cea care am cumparat-o.Mai are una pt 4 bete echipate ,care costa cred 230 ron,la fel de rezistenta.Am intrat la Gipo total fara tinta si...am facut o achizitie super ok.Du-te sa le vezi si raspunde-mi dupa aceea.
Fara intentia de a face reclama, confirm cele de mai sus in legatura cu husa Attack. In exact aceeasi situatie m-am aflat si eu ca si cezaro. Cautam o husa in care sa incapa 6 lansete cu mulinetele montate pe ele. Dupa indelungi cautari pe net si ajuns la concluzia ca nu exista asa ceva, intr-o zi, aveam treaba pe la Arrow la gara si am zis sa intru si la Gipo sa vad ce mulinete au (sau lansete cautam, nu mai stiu sigur). Cand am vazut husa asta Attack (produsa in coreea dupa spusele vanzatorului) am ramas impresionat de calitatea ei si de pret. Mi se pare o bijuterie, incap lansetele cu mulinetele montate plus ca varfurile lansetelor se pun separat de cotoare. Toate protejate cu peretii dublii cu burete in interior, etc. Nu stiu daca mai exista la vanzare, eu am cumparat-o acum 2 luni si de atunci nu am mai trecut pe la gipo. Ce mai, o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului.
Catalin.
-
cezar oprea
- senior member
-
@catalin_marcu

Cataline...de 6 nu mai are sau cel putin mi-au spus ca este ultima dar este f tareeee si buna la pret.

Cele mai inacapatoare huse le-am gasit la Chub de 5 buc echipate si Apache Speed de la NASH tot de 5 dar pretul si dificultatea de a le procura...Ai vazut-o si pe cea de la Shimano?Cum ti s-a parut in comparatie cu Attack?Nu am crezut pe nimeni care mi-a spus ca nu exista husa de 6 bete echipate si nu aveam nici o certitudine dar mi s-a parut imposibil sa nu faca nimeni de 6 bete(4 +SPOD+MARKER)multi pescari cred ca au acest set complet asa ca...de ce sa nu se fabrice?
Poate facem un pescuit

sa ne laudam cu husele!

-
catalin_marcu
- junior member
-
@cezaro
Nu, pe cea de la Shimano nu am vazut-o atunci. Exact asa m-am gandit si eu la husa: 4 lansete + marker + spod si ma enerva sa tot scot mulinetele de pe lansete. In acest moment am doar 4 lansete (1 spod + 3 pentru pescuit) din cele 6 dar la anul o sa mai achizitionez inca doua.
Cat despre pescuit, eu vreau sa incerc la Colacu sambata asta. Daca ai timp, poti sa vii cu mine dar nu pot garanta ca vom prinde...
Sau daca stii tu alta balta, zi-mi si mie (sa nu fie mai mult de 30 RON).
Merci,
Catalin.
-
cezar oprea
- senior member
-
Inca nu stiu ...s-ar putea sa plec pana la mare,sa vedem.Dar fara suprare balti de 30 RON ...sa si fie ceva peste ...nu prea vad.Oricum daca ma gandesc la ceva ,te anunt.
-
adi.oprea
- veteran
-
razvan111272 scrie:mikecarp scrie:razvan111272 scrie:
daca husa e prevazuta pt asa ceva eu nu vad dc sa nu le bage? eu am husa FOX prevazuta si pt mulinete si nu am nici o problema ,sant bine protejate

La fel zic si eu ca daca e prevazuta sa intre betele cu mulinete cu tot, nu vad unde-i problema. Toate husele au burete de protectie pentru mulinete si chiar le protejaza.
uite o poza cu husa mea

Atceva nu-i bine aici in poza asta in rest e ok
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
-
Schumi
- veteran
cred ca te referi la plumbii care sunt si ei gata montati,daca intradevar sunt ceea ce par a fi...