cum se apreciaza calitatea unei barcute ?

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 18 Mar 2008 21:13

apropo a mea pe valuri de juma de metru si pe vint f.f puternic inainteaza mai greu,dar pot sa imi fac treaba cu ea.duminica am folosito la greu(pt 6 pers) si nu a schitat nici un gest.salutari domnului marcel zgirdea. ;-) ;-) ;-)

liviu68
junior member

Mesaj de liviu68 » 18 Mar 2008 22:21

o sa pun poze, poate chiar si un film, imediat cu e gata. deocamdata astept sa o termine.

mariandmd
member

Mesaj de mariandmd » 19 Mar 2008 11:58

gusti scrie:cum se descurca pe valuri mari si pe vint puternic?
am plantat anul trecut pe ilfoveni pe o vreme urata
ploua si batea vantul destul de tare
am plantat la peste 300 de metri si a mers inpecabil
in concluzie am fost tare multumit cum sta pe valuri si de forta de inaintare contra vantului

am facut cam 10 drumuri la peste 300 de metri
am descarcat un acumulator iar al doilea l-am descarcat cam 30%
acumulatorii folositi sunt de 12V 7,5A

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 21 Mar 2008 00:28

Si eu ii multumesc lui Marcel Zgirdea.Face barcute superbe.Daca vrei mai multe detalii intreaba-ma.

liviu68
junior member

Mesaj de liviu68 » 29 Mar 2008 21:10

Am testat si eu barcuta ptr. prima data si nu sunt multumit.
Viteza modesta, ptr. comparatie in mars merge tot atat de repede cat merge un om putin mai grabit. Probabil ca daca o pun sa care un fir nu se mai misca deloc.
Stabilitate, ce sa zic nu erau valuri, iar balansul la schimbarea directiei nu era exagerat.
dar ceea ce m-a pus pe ganduri a fost faptul ca la o distanta mai mare de 30 m si uneori mai mult de 50 -70 m incepea sa basculeze singura continuu, pierde puterea, se aprind luminile, tot felul de chestii din astea.
Telecomanda este E fly iar distanta data de fabrica este de 400 m.
Tinand cont ca telecomanda pierde la sol din eficienta 40 - 50% tot nu iese la calcul. Nu stiu care ar putea fi problema, fiindca si bateriile erau modeste dar erau noi.
Peste 100 m nu se mai misca decat aleator.
Spuneti-mi si mie va rog ce parere aveti.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 29 Mar 2008 23:06

Nu sunt chiar foarte in masura sa iti explic dar domnul Marcel daca o sa vada te va lamuri mai bine.Ca o ia razna e din cauza ca interfereaza cu alte unde(radio.mobil.alte barcute.etc)Era anul trecut cu ceva asemanator langa mine si nu mi-am dat seama de ce barcuta lui o lua razna pana m-am prins de schema si l-am exasperat :) Nu de alta dar mergea cu ea cu un tupeu scarbos la 1m de lanseta mea din stanga ca avea si momeala proasta doar porumb uscat.L-am facut sa plece acasa ca i-o basculam la jumataea drumului si nici nu avea autonomie ca avea acumulatori aiurea.Sincer imi pare rau pt tine prea multe nu stiu ce ai putea sa faci eventual sa vb cu ei si sa vezi cum stau lucrurile inn prima faza.Sa iti remedieze problemele sau sa iti dea banii inapoi daca nu sunt in stare si sa iti iei o barcuta de calitate.

liviu68
junior member

Mesaj de liviu68 » 30 Mar 2008 16:56

Chiar nu ma poate ajuta cineva cu o opinie legata de motivele pentru care un navomodel poate sa functioneze aiurea la 30 - 50 m de telecomanda?
Bineinteles ca o sa ma duc cu el la garantie dar vreau sa fiu de data asta mai bine documentat sa nu-mi serveasca gogosi.
Poate fi o problema din setari sau este telecomanda proasta?
Ce model de telocomanda sa le cer ca sa am siguranta pina la 200m indiferent de conditiile meteo.
Precizez ca problemele apareau aleator la distante cuprinse intre 30 - 100 m, iar peste 100 si ceva barca nu mai reactiona deloc.
Telecomanda ART TECH E-FLY [asa scrie pe ea].
Va rog spuneti-mi opiniile dvs. poate rezolv si eu problema asta

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 30 Mar 2008 18:14

Este destul de greu sa te poate ajuta cineva.Producatorii ei ar trebui sa fie primii.Multi dintre noi nu ne pricepem la date tehnice si la principii de constructie.Daca alt constructor iti va spune ceva imediat vor sari altii si vor spune ca nu e corect sa ii critice etc.Trimite-i domnului Marcel Zgardea un mesaj privat si roaga-l sa iti explice.Alte sfaturi eu nu prea pot sa iti dau.Aici conteaza si componentel folosite de ei.Sincer imi pare rau.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 30 Mar 2008 18:36

Daca nu te eranjeaza ai putea sa imi spui cat ai platit pt ea?

mariandmd
member

Mesaj de mariandmd » 04 Apr 2008 14:39

una din probleme ar fi faptul ca este posibil ca receptorul sa nu se alimenteze la tensiunea care trebuie
da obicei exista un regulator pentru motor care are si functia de a transforma din cei 12V cei 5V necesari receptorului la un curent in general de 1A
daca ai consumatori multi, curentul de care are nevoie receptorul nu mai este suficient (chiar poti sa ai un servo care merge mai prost sau sistemul electric de cuvare sa merga aiurea)
telecomanda pe care o ai tu este foarte buna, in ceneral merg 500M sol
eu am dus barcuta cu aceasi telecomanda la 350 de metri si raspundea perfect la comenzi
deci parerea mea este ca nu ai tensiune suficienta in receptor
undeva ai un consumator care suge curent prea mult

Scrie răspuns