Moshare m-ai spart
Tub termo
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Moshare m-ai spart
Ultima oară modificat 29 Dec 2008 19:33 de către M@tr|X|, modificat 1 dată în total.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
- George Iorga
- maniac
iar incepi frate cu carcota?adi.oprea scrie:LS si tub termo ?![]()
NU e bun unghiul in care strangi tubul !
Pe cand in magazin lampa lui aladin ?
si e lampa lu mosharu' , da?
cine potza mea ie aladin ala? vreun smardoi?
Adi, ma batea gandu' sa scot pe piata o scula de'asta
da' catzi crezi tu ca folosesc tub termo la monturi?
- George Iorga
- maniac
George Iorga scrie:Moshule , un ceainic din asta sub presiune are frate-miu de vre-o 10 ani si-l folosim cu carbit la iluminat pe balta ...laser frate !
frateeeeeeeeeeeee.....sau inventat lampile de cap
uite asa te vad la tv la stiri
adi.oprea scrie:Dar ce, daca o cumpara, e si neaparat sa o foloseasca ?mosharu' scrie:Adi, ma batea gandu' sa scot pe piata o scula de'asta![]()
da' catzi crezi tu ca folosesc tub termo la monturi?![]()
![]()
chestie REALA : eram in magazinul unui bun prieten si intra un "profi"...se uita prin rafturi...cumpara nesthe alea....si vede si o "anume" catapulta
- George Iorga
- maniac
Du-te bre de-aici ...pai tu compari batul de chibrit cu lampa de sudura ?mosharu' scrie:George Iorga scrie:Moshule , un ceainic din asta sub presiune are frate-miu de vre-o 10 ani si-l folosim cu carbit la iluminat pe balta ...laser frate !![]()
![]()
![]()
![]()
frateeeeeeeeeeeee.....sau inventat lampile de cap![]()
![]()
![]()
![]()
uite asa te vad la tv la stiri<2 pescari din "epoca bronzului"
au fost gasiti morti, prajiti,axfisiati pe malu' Dunarii.....din cauze necunoscute
![]()
![]()
>
Sa-nebunesc eu , lumineaza ca nocturna din Giulesti ...inainte de meciul cu PSG !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
Vai vai
foloseam si io pana acum chestiile obisnuite...na,dar ia uitati-va ce mi-a venit in minte
imi amintesc ca in copilarie(in special la gradinita
) ne distram arzand furnici si gandacei cu o lupa, cu ajutorul razelor solare...treceau razele prin lupa, inducand caldura pe un anumit punct, iar noi focusam lupa spre gandac...care 100% deceda de caldura excesiva/arzatoare....
cei care inca nu si-au dat seama
, metoda asta ar fi de folos si la tuburi termocontractabile...inca nu am incercat dar la anul fac o proba
na hai sa vad ce ziceti de idee
p.s. metoda nu cred ca da roade cand avem cerul innorat

imi amintesc ca in copilarie(in special la gradinita
cei care inca nu si-au dat seama
na hai sa vad ce ziceti de idee
p.s. metoda nu cred ca da roade cand avem cerul innorat