Hai sa va spun eu cum e cu facutul de ras

Prin 2005 am fost la un concurs pe darvari .. cred ca se numea cupa CRAP.RO organizat de Iliuta. La vremea aia aveam bete din obor , 2 telescopice si 2 din 3 bucati. Mulinete aveam tot din obor (pe care acum nu le-as folosi nici macar la rapitor). Saltea de primire din burete de canapea, cort de made in china(niro), in loc de pat aveam saltea ...... etc..etc etc.
ma gandeam cu vor rade ceilalti de mine, ce rusine imi va fi.
SURPRIZA!! Nu a ras nimeni, ba dimpotriva toti f amabili, mi-au dat sfaturi tehnice, am ras am glumit ....
Cu sculele alea am obtinut un loc 5 - onorabil pentru mine la primul concurs!
Nu trebuie sa consideri ca sculele scumpe iti vor garanta un loc pe podium sau ca daca nu le ai rade cineva de tine.
Vrei sa-ti creezi avantaj? Du-te si arunca o data pe saptamana pe lacul morii cu cobra si lanseta. cauta o nada in care sa ai 100% incredere. Fa cateva partide test inainte de concurs.
Anul trecut am fost la cateva concursuri cu Fox elite si Okuma PL865, apoi cu BBLC, apoi cu chub si BBLC. Acum am Chub si mulinete FOX stratos 12000 FS iar betele le-am luat cu 350ron si nu am de gand sa le schimb curand.
Poti folosi linistit fox-urile tale cu okuma la un concurs pe peris ... cauta-ti NADA buna nu scule!
Nu ma intelege gresit..nu spun ca nu te ajuta SI sculele, dar nu am vazut pescar varza cu scule bune care sa castige un concurs. Dar am vazut multi pescari buni cu scule ieftine si eficiente care sa termine intre primii 3.
FIRE INTINSE!