Avertizori Sert vs. Cormoran
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
catalin_marcu
- junior member
Bine...shi de care-ai luat pana la urma?!catalin_marcu scrie:Multumesc tuturor celor care au raspuns in acest topic si m-au informat.
Am comandat senzorii, astept azi livrarea. O sa va spun primele mele impresii dupa ce ii primesc, apoi, mai amanuntit, dupa prima iesire pe balta.
Multumesc inca o data,
Catalin.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
-
catalin_marcu
- junior member
Cormoran CORBAS System 2000-S: http://www.cormoran.de/co/en/products/e ... 2=88-86015maiden scrie:Bine...shi de care-ai luat pana la urma?!catalin_marcu scrie:Multumesc tuturor celor care au raspuns in acest topic si m-au informat.
Am comandat senzorii, astept azi livrarea. O sa va spun primele mele impresii dupa ce ii primesc, apoi, mai amanuntit, dupa prima iesire pe balta.
Multumesc inca o data,
Catalin.
-
catalin_marcu
- junior member
Am primit senzorii Cormoran Corbas System 200-S. Cateva detalii la prima vedere + un mic test:
1. Nu au husa;
2. Au 4 nivele de setare pentru fiecare din cele 3 setari disponibile: sinsibilitate, ton si volum;
3. La inchidere se reseteaza setarile, iar dupa deschidere, setarile default sunt: sensibilitate=1 (cel mai sensibil), ton=2 si volum=3 (pe o scara de la 1 la 4);
4. In interiorul locasului pentru baterii se vede placa de baza care este acoperita cu silicon.
5. Mi se pare cam fragila usita de la compartimentul bateriei;
Cam atat am observat la prima vedere. Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere.
Catalin.
1. Nu au husa;
2. Au 4 nivele de setare pentru fiecare din cele 3 setari disponibile: sinsibilitate, ton si volum;
3. La inchidere se reseteaza setarile, iar dupa deschidere, setarile default sunt: sensibilitate=1 (cel mai sensibil), ton=2 si volum=3 (pe o scara de la 1 la 4);
4. In interiorul locasului pentru baterii se vede placa de baza care este acoperita cu silicon.
5. Mi se pare cam fragila usita de la compartimentul bateriei;
Cam atat am observat la prima vedere. Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere.
Catalin.
Care statzie?toni scrie:cum e cu statia !!!!!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
- radumatica
- veteran
Dan zice de 85 ron ptr.statie si nu 850.toni scrie:statia de la senzorii astia obositi !!!!!!
aia care costa 850 ron precum zice dan!!!!
e radio sau cu fir ?????
pt corbas astia ....
![]()
![]()
Ca vorba aceea la 850Ron gasesti o gramada de senzori cu statie de4 la firme consacrate...
Practica , pe balta se face!!!