minciog
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
minciog
Gasesc prin vreun magazin, un minciog de crap, cu V-ul de inox, deschidere 105 cm,si manerul de 280 cm, din 2 bucati sau telescopic?! Cine are vreo stire despre un astfel de produs, il rog sa ma contacteze ! Mii de multumiri si...bere !

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Stan Bogdan
- junior member
Multumesc Bogdan, din pacate modelul nu mai este pe stoc, nu l-am gasit nicaieri! De cand il ai? Nu-l vinzi?! 
- Stan Bogdan
- junior member
Nu au, am vorbit si acolo ! 
http://www.mavercarp.co.uk/index.php?op ... ucts&id=32
am vazut in magazin minciog maver cu coada telescopica (din 2 buc) la 110 ron .........nu stiu daca te ajuta..
am vazut in magazin minciog maver cu coada telescopica (din 2 buc) la 110 ron .........nu stiu daca te ajuta..
CS Ovidius
- Dan Cotelici
- veteran
Re: minciog
Am vazut asa ceva la Aquamania doar ca manerul nu avea 2.80.maiden scrie:Gasesc prin vreun magazin, un minciog de crap, cu V-ul de inox, deschidere 105 cm,si manerul de 280 cm, din 2 bucati sau telescopic?! Cine are vreo stire despre un astfel de produs, il rog sa ma contacteze ! Mii de multumiri si...bere !![]()
Second BEST is FIRST loser
Multumesc baieti, o sa ma opresc asupra unui model cu manerul dintr-o bucata, daca nu o sa gasesc ce-am zis mai sus....
Inca mai caut...ma rog...cautam. Un stimabil forumist, ma ajuta in aceasta problema "spinoasa" .
@ claudiu77 Unde ai vazut modelul asta? De unde esti?! Da-mi mai multe detalii pe privat te rog!
Daca dati cu ochii de un model expus mai sus, va rog sa dati de veste!
Fir intins!
Inca mai caut...ma rog...cautam. Un stimabil forumist, ma ajuta in aceasta problema "spinoasa" .
@ claudiu77 Unde ai vazut modelul asta? De unde esti?! Da-mi mai multe detalii pe privat te rog!
Daca dati cu ochii de un model expus mai sus, va rog sa dati de veste!
Fir intins!
- Dan Cotelici
- veteran
Multumesc Dan, deocamdata nu vreau sa dau mai mult de 150 lei pe minciog. M-am orientat deja catre unul, poate sa fie doar de tranzitie.....pana sa gasesc ce caut. Daca se dovedeste a fi rezistent, poate ramanem prieteni mai mult timp !
Multumesc!
Multumesc!