cum se pregatesc? la fel ca porumbul?
iulian
nuci tigrate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
Niciun raspunde la iulian? da iulian metoda este asemenatoare: le fierbi 30 de minute si le lasi la fermentat si o saptmana impreuna cu zahar sau melasa. tiger nut nu are nevoie de arome pentru ca efectul pe care are este de a schimba ph de apa in jurul unde a fost aruncat,si,continut de zaharin care deja este in el functionaza ca actactant (pentru acest atentie la momit, cat mai putin!). In plus in umila mea experienta te do un sfat: e bine quand fierbi graunte mai diferite ex. porumb,canepa ,tiger nut sa le fierbi separate si numai dupa le baghi la macerat impreuna pentru ca fiecare graunt (particles) are un anumit timp de fierbere pentru a nu deveni prea moale ex. canapa 15minute maxim. Mai bine le fierbi mai putin si bagi dupa in gallata doi lingure de bicarbonat la un kg. de graunte. Daca ai nevoie sunt aici. Numai bine.