ULTIMUL ARTICOL
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
- Mesaje: 1210
- Membru din: 26 Feb 2004 13:04
- Localitate: DEVA
- Contact:
eu nu am spus ca este ceva sigur , dar nu vaf care ar fi diferenta intre aminoacizii facuti din zer de lapte si carne pt culturisti si cei pt pescuit facuti din aceleasi ingrediente.........doar ca pe eticheta es6te un tip plin de muschi intr-o parte si un crap pe alta cutie?
eu nu am zis ca trebuie facut mixul din asa ceva ci doar ca ii poti mari doza de aminoacizi esentiali
ramine discutabil oricum acest subiect , sunt convins ca nimeni din acest forum nu este un guru a tot stiutor in nutritia crapului.......sau poate se gaseste cineva care sa poata comunica cu pestii
eu nu am zis ca trebuie facut mixul din asa ceva ci doar ca ii poti mari doza de aminoacizi esentiali
ramine discutabil oricum acest subiect , sunt convins ca nimeni din acest forum nu este un guru a tot stiutor in nutritia crapului.......sau poate se gaseste cineva care sa poata comunica cu pestii
><)))°>-------- Dani
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
FOLOSITI CU INCREDERE
Daniel Hentiu,
Foloseste cu incredere produsele amintite de tine.In ultimul meu mix am introdus 100 grame de proteina din zer ultrafiltrata pentru culturisti,intr-un mix uscat ce continea aproximativ 43%proteina si dupa introducerea oualelor avea aproximativ 35% proteina ,mix conceput in totalitate de mine acasa.Am stat 4 zile pline pe Bazinul Mare din Sulina si NUMAI la acest boilles am scapat 5 crapi mari si foarte mari.De ce spun asta:la porumb fermentat am prins numai 3 ciortani ,ultimul peste 4 kg.Vezi ca proteina de zer se numeste "PERFORMANT MASS mileacteal 65",produs ce are 65 % proteina din zer,nu contine indulcitori si conservanti.Apropo de conservanti:in acelasi mix am folosit 7 grame de benzoat de sodiu fara repulsie asupra crapului mare.Proteina mai sus amintita o gasesti pe magazinul on-line a lui "REDIS NUTRITIE".Daca citesti ce are in compozitie ai sa-ti dai seama cit e de valoroasa.Mai folosesc si alte produse de la culturisti.Atit iti spun:foloseste cu incredere aceste produse:unele sint naturale.Inchei aici ca ma injura deja Patabum.
Toate cele bune.
Foloseste cu incredere produsele amintite de tine.In ultimul meu mix am introdus 100 grame de proteina din zer ultrafiltrata pentru culturisti,intr-un mix uscat ce continea aproximativ 43%proteina si dupa introducerea oualelor avea aproximativ 35% proteina ,mix conceput in totalitate de mine acasa.Am stat 4 zile pline pe Bazinul Mare din Sulina si NUMAI la acest boilles am scapat 5 crapi mari si foarte mari.De ce spun asta:la porumb fermentat am prins numai 3 ciortani ,ultimul peste 4 kg.Vezi ca proteina de zer se numeste "PERFORMANT MASS mileacteal 65",produs ce are 65 % proteina din zer,nu contine indulcitori si conservanti.Apropo de conservanti:in acelasi mix am folosit 7 grame de benzoat de sodiu fara repulsie asupra crapului mare.Proteina mai sus amintita o gasesti pe magazinul on-line a lui "REDIS NUTRITIE".Daca citesti ce are in compozitie ai sa-ti dai seama cit e de valoroasa.Mai folosesc si alte produse de la culturisti.Atit iti spun:foloseste cu incredere aceste produse:unele sint naturale.Inchei aici ca ma injura deja Patabum.
Toate cele bune.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
@Panait Cezar:
Amice, nu am nici cel mai mic motiv! Toata istoria ta cu cei 5-6 pesti mari si foarte mari care au tras numai si numai la boilies-ul care avea 100 gr. de proteina de zer in mix nu este relevanta, din punctul meu de vedere, si te rog sa nu te consideri jignit. Daca ai fi facut 2-3 tipuri de boilies, plecand de la acelasi mix de baza, cu si fara proteina de zer sau mai stiu eu ce altceva, si ai fi avut rezultate constant mai bune timp de mult mai multe partide, atunci da, puteam dezvolta subiectul. Asa si cel care a prins crap la cartofi prajiti de la McDonalds poate afirma ca a dat lovitura. Sau cel ce a folosit marar pentru cteno. Eu cred ca mai mult a contat localizarea, in partida pe care o povestesti si nu procentele de proteina inainte si dupa fierbere, conservantul sau proteina de zer.
Amice, nu am nici cel mai mic motiv! Toata istoria ta cu cei 5-6 pesti mari si foarte mari care au tras numai si numai la boilies-ul care avea 100 gr. de proteina de zer in mix nu este relevanta, din punctul meu de vedere, si te rog sa nu te consideri jignit. Daca ai fi facut 2-3 tipuri de boilies, plecand de la acelasi mix de baza, cu si fara proteina de zer sau mai stiu eu ce altceva, si ai fi avut rezultate constant mai bune timp de mult mai multe partide, atunci da, puteam dezvolta subiectul. Asa si cel care a prins crap la cartofi prajiti de la McDonalds poate afirma ca a dat lovitura. Sau cel ce a folosit marar pentru cteno. Eu cred ca mai mult a contat localizarea, in partida pe care o povestesti si nu procentele de proteina inainte si dupa fierbere, conservantul sau proteina de zer.
-
- senior member
- Mesaje: 411
- Membru din: 23 Oct 2004 17:52
RASPUNS
Formula de boilles este mult mai complicata si ,deci,sigur nu a contat numai proteina din zer.Dar un boilles in componenta caruia a fost proteina din zer care o folosesc culturistii nu a produs repulsie ,poate fi folosita fara probleme.In plus aceasta proteina din zer este un produs natural cu absortie rapida care contine:65 %proteine,20 %lactoza,5%grasimi,4% minerale si 5%umiditate.Contine 8 aminoacizi esentiali si 10 aminoacizi neesentiali.Printre acestia intilnim:L-GLUTAMINA,L-PROLINA,L-CISTEINA care nu mai au nevoie de explicatii ,dupa ultimele articole de pe site.Pentru mine,care sint un fan al calculelor procentelor de proteina dintr-un boilles(aproximativ si cit mai aproape de realitate cu putinta) PROTEINA a contat.Ce crezi ,toti cei care au aruncat saci de porumb uscat in apa n-au localizat crapul?Prostii,stiau cu exactitate locurile si vadurile de pescuit,pentru ca am discutat cu citiva dintre ei si cunosteau bine zona.Problema lor (in aceste citeva zile in care crapul nu prea minca probabil,la scara mare) era lipsa cunostintelor teoretice si o confuzie totala in informatia care o aveau(mi-am dat seama de acest lucru cind am inceput sa discut cu ei pe tema pescuitul crapului,atit cit ma pricep si eu)Am fost politicos si nu i-am contrazis,doar am ascultat.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
- Contact:
@patabum
man, despre proteine, aminoacizi si alte minuni din boilies au scris o gramada inaintea noastra. unii din plictiseala altii dupa teste si incercari, cei din urma s-au detasat clar in literatura de specialitate, cred ca putem lua de bun tot ce citim prin revistele si siteurile de pescuit si nu este necesar sa facem fiecare din noi teste asupra tuturor ingredinetlor, asta ar insemna ca nu ne-ar ajunge o viata de om sa formulam o reteta cat de cat prinzatoare.
mai precis, ceea ce spune panait cezar are o logica foarte buna privind prin prisma a ceea ce s-a scris pana acum si mai ales prin prisma faptului ca cei mai multi producatori de boiliesuri sunt de acord cu acest lucru.
crezi ca mai este nevoie sa facem fiecare in parte teste asupra utilitatii proteinei solubile din zer in fabricarea bilutelor? eu cred ca nu!
man, despre proteine, aminoacizi si alte minuni din boilies au scris o gramada inaintea noastra. unii din plictiseala altii dupa teste si incercari, cei din urma s-au detasat clar in literatura de specialitate, cred ca putem lua de bun tot ce citim prin revistele si siteurile de pescuit si nu este necesar sa facem fiecare din noi teste asupra tuturor ingredinetlor, asta ar insemna ca nu ne-ar ajunge o viata de om sa formulam o reteta cat de cat prinzatoare.
mai precis, ceea ce spune panait cezar are o logica foarte buna privind prin prisma a ceea ce s-a scris pana acum si mai ales prin prisma faptului ca cei mai multi producatori de boiliesuri sunt de acord cu acest lucru.
crezi ca mai este nevoie sa facem fiecare in parte teste asupra utilitatii proteinei solubile din zer in fabricarea bilutelor? eu cred ca nu!
Nu face ce nu-ti place!
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
Cio cata bh: De ce nu? important sa nu fie prea dulce, boilis mari si tari si aroma de squid sau crab. Sa stii ca am avut cateva atacuri la montura mea de somn ca atat pitic nu era si boilis erau de fructe: daca somnul are foame mananca orice, sa prins la porumb uscat daca poti sa crezi!!!! Folosessti bile cum le faci de obicei, daca "intamplator" trage si un somn, nu este un lucru rao. Numai binecata bh scrie:iliuta,caaroane,musaro,patabum-bum,nea cornele
pe o balta in care este foarte mult somn pitic introduceti in mix faina de peste ?????????
dar arome gen scopex,squid-octopussy si alt gen de arome de carne????
merci la toti care-mi raspund
cata bh
ps. eu personal oricum as evita faina de ficat daca trebuie.
- florin plesu
- member
- Mesaje: 203
- Membru din: 14 Mar 2005 23:07
- Localitate: londra
- Contact:
adriano,
de ce eviti faina de ficat????? un omushtean cu oarece greutate pe aici prin anglia, dave moore, vorbea de patru aditivi favoriti:
1. betaina hci
2.green lipped mussel extract
3.clorura de sodiu
4.faina de ficat
ba mai mult spune ca includerea acestui aditiv, deopotriva imbunatateste si readuce la viata un mix obosit!
de ce eviti faina de ficat????? un omushtean cu oarece greutate pe aici prin anglia, dave moore, vorbea de patru aditivi favoriti:
1. betaina hci
2.green lipped mussel extract
3.clorura de sodiu
4.faina de ficat
ba mai mult spune ca includerea acestui aditiv, deopotriva imbunatateste si readuce la viata un mix obosit!
time to feed the pesky coots again...
Dar nu cea de pasare Gaina sau Gisca este indopata forzat ptr. a se ingrasa, la fel de gras este si ficatul ei, mai bine spus nu contine atita Betaina precum cea de Vita sau Porcflorin plesu scrie:
4.faina de ficat
Uitativa ce diferenta de pret este intre Faina de Ficat de Pasare si cea de Vita sau Porc
- XquiZZiT
- senior member
- Mesaje: 419
- Membru din: 09 Mai 2005 10:31
- Localitate: Brasov/Turku (Fin)
- Contact:
da, dar contzine ceva in plus fata de faina de porc sau vida: GRIPA AVIARAcarprom scrie:Dar nu cea de pasare Gaina sau Gisca este indopata forzat ptr. a se ingrasa, la fel de gras este si ficatul ei, mai bine spus nu contine atita Betaina precum cea de Vita sau Porcflorin plesu scrie:
4.faina de ficat
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!