pareri
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
cum merg cu colegul de servici o sa bagam 2 lansete la mal , incerc tot ce se poate incerca 7 zile am tot timpulDan Pop-Coman scrie:Razvane,te apreciez mult si nu-mi permit sa dau sfaturi,dar cand vei merge incearca si sacrifica un bat si pescue cu el invers de cum pescue ceilalti pescari
:in malul tau pe un pat zdravan nada .
si alta problema:
tot acolo spune ca adamcimea maxima a bazinului este de 2 m,asa ca ai grija si ce structura are fundul baltii....in incercarea ta de a da cat mai aproape de malul opus ,sa nu te trezesti ca pescuiesti la o apa de juma de metru....
subscriu si eu la parerea baietilor si zic ca mai bine cauta-ti o structura buna undeva la 50-60 m sa poti lansa si nadi relaxat...pina la urma nu esti la concurs ,esti in concediu ,relaxarea primeaza...
tot acolo spune ca adamcimea maxima a bazinului este de 2 m,asa ca ai grija si ce structura are fundul baltii....in incercarea ta de a da cat mai aproape de malul opus ,sa nu te trezesti ca pescuiesti la o apa de juma de metru....
subscriu si eu la parerea baietilor si zic ca mai bine cauta-ti o structura buna undeva la 50-60 m sa poti lansa si nadi relaxat...pina la urma nu esti la concurs ,esti in concediu ,relaxarea primeaza...
PS: se poate nadi si la 100 m cu bulgarasi de nada,folosind cupa de nadire(sau catapulta de lanseta cu ii mai spun unii). cu o cupa de nadire atasata la un spod de 5 lb poti lansa lejer bulgarasi de nada de 4-5 cm diametru,la 100m...cu conditia sa fie bine legati ,dar nu lipiciosi(eventual ii dai prin faina sau mix inainte de lansare)
subscriu si eu la prastie... se duc si mai departe de 100 m, in functie de cat de grele sunt si de cat de bine iti iese aruncarea ..... iar daca nu merge sa dai bile cu cobra unde pescuiesti ca s-a schimbat vantu etc, asta e o metoda buna de nadire, si faci consitenta la minimum posibil, bagi boilesuri la greu in compozitie, iar porcariile alea de buline se sparg la contactul cu apa si se imprastie pe o suprafata mai mare....