Parerea mea este sa incerci la traditionalul porumb ,numai sa-l prepari unpic cu diferite alea,alea .
re zultate bune o sa ai dupa cateva partide!
Am nevoie si eu de un sfat.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- mitranhary
- new member
- Mesaje: 17
- Membru din: 18 Feb 2008 21:28
- Localitate: craiova
Daca e o fosta crescatorie , ti-ar fi de folos cred sa stii cu ce-i hraneau.
Asa cum noi nu uitam sarmalele bunicii , nici ei nu uita cu ce au crescut .
Eu as incerca la nadire cu porumb fermentat , srot de floarea soarelui si seminte diverse , iar pe firul de par categoric boabe de porumb.
Dar asa cum spuneau si ceilalti , dupa cateva iesiri ai sa te prinzi ce le place.
Te invidiez ca ai o asa balta in zona . Sa ai fire intinse !
Asa cum noi nu uitam sarmalele bunicii , nici ei nu uita cu ce au crescut .
Eu as incerca la nadire cu porumb fermentat , srot de floarea soarelui si seminte diverse , iar pe firul de par categoric boabe de porumb.
Dar asa cum spuneau si ceilalti , dupa cateva iesiri ai sa te prinzi ce le place.
Te invidiez ca ai o asa balta in zona . Sa ai fire intinse !
- Dan Cristian
- veteran
- Mesaje: 601
- Membru din: 16 Feb 2008 17:58
- Localitate: Galati
- Contact: